Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahadan bence artik kanat degil

Dun de ilk yari bi pozisyonda eski zaha olsa uzayip karsi karsiya kalacakken gecemedi adami

Son 4 senede falan toplam 10 asisti yok zaten

Forvet / 2. Forvet olarak konumlandirmaliyiz ama icardi iyilesince napcaz bilmiyorum, forvet arkasinda da en iyi oyuncumuz mertens

şöyle bir 442
mus
boey sanchez akerim solbek
barış torreira mangala kerem
zaha icardi

o rolde de hoca mertens gibi pres aralara koşu bekliyor

ziyech buna adapte olabilir mi
Olamaz o yüzden Ziyech'i sağa atıyor ısrarla. Ziyech Ajax'ta ki hali ile orada oynar.

Ama Hollanda Ligi'nin fiziksel mücadele gücü ile bizim ki bir değil. Şu an orada bile oynama alışkanlığını kaybettiği için son 2 senede sıkıntılı olur, dönse Ajax'a. Hele bizim lig gibi sürekli harala gürele mücadele olan ligde çok zorlanıyor bundan.

Mertens bence en değerli isim bizim için hücum hattında. Kesilmesi daha iyi olur mu emin değilim ben zaten genel olarak. Ziyech hamle oyuncusu gibi devam edecek muhtemelen.

İcardi de ziyech de koşmuyolar istedikleri kadar kaliteli olsunlar dün barış kaan zaha mertens tor nelson vs nerdeyse hepsi koştu ve mücadele etti o yüzden iyi sinyaller verdi takım dün ikardi zaha kerem ziyech çıksak sonuç da oyun da böyle olmazdı

Şu koşan basan adamlar yerine hala sırf isimleri var diye icardiyi ziyechi yazıyosunuz ya size ne diyim ki

Zahadan bence artik kanat degil

Dun de ilk yari bi pozisyonda eski zaha olsa uzayip karsi karsiya kalacakken gecemedi adami

Son 4 senede falan toplam 10 asisti yok zaten

Forvet / 2. Forvet olarak konumlandirmaliyiz ama icardi iyilesince napcaz bilmiyorum, forvet arkasinda da en iyi oyuncumuz mertens
Mertens olmadığı zamanlarda eksikliğini çok net hissediyoruz. Hatta şu kadar söyleyim takımda yokluğu en fazla hissedilecek adam Mertens. Yalnız dediğiniz gibi Zaha artık kanat oynayamaz bu çok bariz. Forvette bozman Gökhan Sazdağı'nı bir defa bile geçememiş olması, genel sol kanat performansı en büyük veri bu konuda. Ronalda gibi kendini forvet olmaya ikna etmeli ki yapabilir bunu yaptı TS karşısında zaten.

Bu durumda Kerem- Mertens - Zaha - İcardi dörtlğsğnde kurgu nasıl olacak asıl soru o. Herkese çok garip gelebilir absürt de durabilir ancak eğer Mertens yedeğe çekilecek olursa bence onun görevini en iyi yapacak adam İcardi olur. Garip geliyor kulağa ama hem ön alan presi hem de bağlantı oyununda İcardi geri kalan tüm isimlerden iyidir. Önde Zaha arkada İcardi rahat bir maçta denense şaşırmam eleştirmem de açıkçası.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens olmadığı zamanlarda eksikliğini çok net hissediyoruz. Hatta şu kadar söyleyim takımda yokluğu en fazla hissedilecek adam Mertens. Yalnız dediğiniz gibi Zaha artık kanat oynayamaz bu çok bariz. Forvette bozman Gökhan Sazdağı'nı bir defa bile geçememiş olması, genel sol kanat performansı en büyük veri bu konuda. Ronalda gibi kendini forvet olmaya ikna etmeli ki yapabilir bunu yaptı TS karşısında zaten.

Bu durumda Kerem- Mertens - Zaha - İcardi dörtlğsğnde kurgu nasıl olacak asıl soru o. Herkese çok garip gelebilir absürt de durabilir ancak eğer Mertens yedeğe çekilecek olursa bence onun görevini en iyi yapacak adam İcardi olur. Garip geliyor kulağa ama hem ön alan presi hem de bağlantı oyununda İcardi geri kalan tüm isimlerden iyidir. Önde Zaha arkada İcardi rahat bir maçta denense şaşırmam eleştirmem de açıkçası.

ilk kısıma katılıyorum ve ronaldo iyi bir örnek

ama mertensi ayıran şey sadece bağlantıyı yapmıyor

bunu sahanın enlemesine her yerinde yapıyor

çok hareketli bir adam hem sağa hem sola yanaşabiliyor

icardi daha statik doğal olarak

ilk kısıma katılıyorum ve ronaldo iyi bir örnek

ama mertensi ayıran şey sadece bağlantıyı yapmıyor

bunu sahanın enlemesine her yerinde yapıyor

çok hareketli bir adam hem sağa hem sola yanaşabiliyor

icardi daha statik doğal olarak
Orası kesin zaten Mertens çok fazla işlevsel olduğu için eksikliğini çok hissederiz yazdım. Ancak bakıyorum kadroya Mertensi işini yapabilecek adam da yok. Bu yüzden denenebilir yazdım. Kerem Ziyech falan başka adamlar yapamıyorlar oyun net değişiyor Mertens olmadığında. Eğer 10 no alınırsa nasıl kurgulanır Zaha nerde Kerem nerde oynar bilemiyorum açıkçası. Kerem Zaha İcardi kolayca yedeğe atacağın adamlar değil. Allah hocaya kolaylık versin.

Zaha için çok iyi bir maçtı ve buna çok ihtiyacı vardı ama ts stoperleri de ekstra leşler onu atlamayalım.

Yani erken hayaller kurmayalım. O böyle oynasın oynatılacak mevkide bulunur, destekleyecek taraftarda.

Zaha için çok iyi bir maçtı ve buna çok ihtiyacı vardı ama ts stoperleri de leşler onu atlamayalım.

Ligdeki 19 takımın 15'inin stoperleri kötü. Bugün tek fark kağıt üzerinde zor bir deplasman olan ama çok eksikliği olan Trabzonspor'a karşı girdiğimiz pozisyonları gole çevirdik.

Hep mi kaçıracağız? Bugün de geleni soktuk içeri.

At hırsızları krunicin son vuruşu gol olsa bile sayilmamaliydi çünkü uzatma bitmiş uzatmanın uzatması oynaniyordu

8,5 transferi iptal, icerden cözecez

KDB-Torreira-BAY

Ligdeki 19 takımın 15'inin stoperleri kötü. Bugün tek fark kağıt üzerinde zor bir deplasman olan ama çok eksikliği olan Trabzonspor'a karşı girdiğimiz pozisyonları gole çevirdik.

Hep mi kaçıracağız? Bugün de geleni soktuk içeri.
O da doğru ama ts ekstra leş ve takım savunması yapamıyorlar. En azından Anadolu takımları belli bir yere kadar takım savunması yapıp seni zora sokuyor.

Hep kaçırmayacaktık bu sezon ilk defa gelenleri soktuk. Unutmadan 2 top direkten döndü, 1 gol iptal edildi ve 2'şer tane de Mertens ve Zaha nispeten net goller kaçırdı diyebiliriz.

Zaha sanırım dün ilk defa takım için oynadı. Millete el kol yapmadı. Gitti defanstan top çıkardı. Bunlar önemli biz ondan illa her maç gol atsın, asist yapsın istemiyoruz. Sadece biraz sahada pozitif olup takım için oynasın yeter. Zaten onu yaptığında otomatikman hem gol katkısı verecek hem takım galibiyet alacak.

Oda var ama mesela Kaan Ayhan mı Mert Müldür mü diye tartışıyorduk.

Kaan büyük yanılttı beni - bu kadar iyi top kullanan birini beklemiyordum.
Mertens'in direkten dönen topunda harika bir pas attı.

O orta değil kafasını kaldırdı baktı ve 1.60 adama az kalsın kafa golü attıracaktı.

Son 5 yılda falan o şekilde bizim takımda orta yapan bir bek hatırlamıyorum maalesef...

Bu arada Barış da zaman zaman artık kafasını kaldırmaya başladı. Bu büyük bir gelişme. İlk golde Zaha'ya çıkarmadan önce net bir şekilde görüp topu doğru yere attı. Fiziksel durumu zaten hep iyiydi ama bu durum veya gelişim çok başka bir şey. Acayip seviniyorum bu duruma.

Oda var ama mesela Kaan Ayhan mı Mert Müldür mü diye tartışıyorduk.

Kaan büyük yanılttı beni - bu kadar iyi top kullanan birini beklemiyordum.
Vallaha hocanın 1,5 yıldır yaptıkları muazzam. O yüzden şans falan denince itiraz ediyorum. Hoca oynamaya niyeti olan herkese şans veriyor en son Halil’e bile verdi baktı olmuyor kesti. Hala ndombeleyi deniyor bence yanlış olması ragmen. Kerem barış Kaan Abdülkerim hepsi prime döneminde geçen sene rashica da öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt