Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.262
- 3.173
- 1.618
Bi kere daha şükür iyi ki gs liyiz dedikNe koyduk be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi kere daha şükür iyi ki gs liyiz dedikNe koyduk be
Halili vermek taraftari degilim deHalil’i verebilirsek homegrown olarak Abduşu yazabiliyorsun Avrupada kadroya ilerleyen dönemlerde
Halili vermek taraftari degilim de
Interceptiona bak kocum bu ongorus kimde var?Bekleyin diyor Zorbay Kücük
Transfer döneminin bitmesine 18 gün kaldi.
YedekZTK hariç bir şey vermez gibi duruyor.
AngelinoInterceptiona bak kocum bu ongorus kimde var?
admiri tehkikeli yerde topla buluşturdun, sonrasında o da bana oynadı skoru değiştirdikPasa bak pasa![]()
daha da forma girdim kilo verdim vs gotumden soluyordum mactaadmiri tehkikeli yerde topla buluşturdun, sonrasında o da bana oynadı skoru değiştirdik
yani yarro> mertens > zaha ve gol olacak oyun formatımız sen ekibimize dahil olunca bu pozisyondaki gibi
Yasin oztekin orda olmadı bizde iyi iş yapmistiTrabzonlu olup Trabzon'da is yapmış oyuncuyu almak zor biraz kanser bir camia.Tekke bile bjkye gittiğinde dehşet linclediler adamı , gokdeniz de gelememisti İstanbula keza son zamanda yazıcı olmadı.Adamlar ortalığı ayağa kaldırıyor tsli adam istanbul takımına gidicek diye.Anca tolga zengin gibi ortalama bir adam olacak ki çok ayağa kaldırmasınlar ortalığı.
Adami gommeyin adam tabi yumusak kalicak 10 numaradan evrildi ama artilarida cok buyuk dun zahaya attigi pasi atacak adam bu ligte azdir resmen 10 numara pasi verdi bakmadan tam hizinda alda vur dedi demirbay iyidir hem defansif hemde ince isleri yapsin diyorsaniz o adam 15 milyondan baslarKerem Demirbay antisi gibi gözükeceğim ama son bir şey daha eklemek istiyorum. Mesela bazı futbolcular vardır, istedikleri kadar tabela yapsa da hiç bir şekilde beğenmezsin. O da o şekil. Ömer Bayram'da, Yasin Öztekin'de de durum aynıydı.