- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
PASALİCCCCCV
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlık konusunda bir sıkıntısı yok büyük çıkış yakaladığı dönem yaşadığı sakatlık baya geriye atmıştı ama son dönemde sistem taktik konusunda Trabzonspor'a uymuyor.Bu cocugun sakatlik gecmisi nedir.
İlk ciktigi dönem avrupada tepe takimlardan birine transfer yapar diye konusuyoduk ama herif kotu sakatlanmisti sonra toparlayamadi
Kupa maçından sonra söylenmişti almayı planlıyoruz ama ilk öncelik sol bekbiz 8 yada 10 alacak mıyız sizce ? bir tane bile açıklama olmadı bu konuda yada ben mi kaçırdım?
Top sakalli oyuncu istemiyoruz

hoca ve başkan sol bek diyor süreklide orta saha için bir açıklama oldu mu ? inş böyle bir hata yapmayızAlmayı planlıyoruz.
2 hafta olarak tahmin ediyorumUmarım bizim Apo'dan iyi haber gelir.
Allah korusun şöyle güzel bir haftaya başlamışken kötü bir haber yıkar gider beni![]()
Tahmini kaç hafta? yırtık varmış.
1 ay falan olmazsa bu asalaklar iyice dağılır.
Fark etmez elbet ama ona çok bel bağlıyorlar olmaması en ufak bir olumsuz sonuçta daha da çökmelerine neden olacak. Yoksa hepsi gelsin, tüm hakemler ittirsin biz toparladıktan sonra gerisi boş.Bu olsa ne olur olmasa ne olur.
Şu içerdeki maçlarda oynamasın iyice dinlensin. Stoper olarak rahatız ama Apo başka. İlk 11'de olması lazım.2 hafta olarak tahmin ediyorum
Allahtan aposuz bile 4 yerliyle oynayabiliyoruz
Süper ligde ilk yarı yata yata top oynadı çoğu takım. Şimdi 4 takım düşecek çoğu takım düşme potasına artık kimse yatamaz kolay maç yok bundan sonra. Fred'in eksikliğini hissederler emin ol.Hepsinde çerez maçlar yemşnne çok ballı bunlar ya