- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Subat geldi yeni mi basliyor transfer operasyonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleyi tutmayinca XG'ye yansimiyor diyorlardi ama bilemiyorum.yaw mertensin kale ağzından kaçan pozisyonu var zahanın sol ayakla vurduğu var bi ton gol kaçtı bizim nasıl az olur anlamadım
çok da pozisyon vermedik
Kerem i sol bek e koyup, o pozisyonda top kayıplarını göz önüne getir.Abi ben sahada gördüğüm söylüyorum bizim maç ve fb maçında net olarak fark yaratıyordu. Yan pas geri pas yaparsan tabii kayıt olmaz. Ayrıca en çok top kazanan bekmiş
Öyle bir adam değil bizim ve fenerin maçını izle. Gelecek sene alternatif Türk oyuncu olarak gayet yeterli olur tabiki önüne yabancı koyacaksınKerem i sol bek e koyup, o pozisyonda top kayıplarını göz önüne getir.
GOOOLLLLLL
Sen ceza almadın mi loSubat geldi yeni mi basliyor transfer operasyonu
Yahu Ali bize ve fenere karşı rakipler daha geride oynuyor. Sen önde oynuyorsun; arka 4 lü top kaybı yaptığı zaman hangar gibi bomboş önü rakibin.Öyle bir adam değil bizim ve fenerin maçını izle. Gelecek sene alternatif Türk oyuncu olarak gayet yeterli olur tabiki önüne yabancı koyacaksın
Gs de bir gelenektir son günlere transferi bırakmakSubat geldi yeni mi basliyor transfer operasyonu
bu mantıkla fenerin acayip patlaması gerekiyor ferdinin defansı acayip kötü top kayıtları da yapıyor.Yahu Ali bize ve fenere karşı rakipler daha geride oynuyor. Sen önde oynuyorsun; arka 4 lü top kaybı yaptığı zaman hangar gibi bomboş önü rakibin.
Niye üstad yatagimda yatiyorum ne yaptim yineSen ceza almadın mi lo
paramız nasıl yok onu çözemedim, acayip gelir var şampiyonlar ligi+full tribün+localar daha ne olacaktransfer olacağını sanmıyorum. berkan boşuna çağırılmadı. boşuna hala dombili ile uğraşılmıyor. artık paramız olmadığını biliyoruz
Şimdi Ferdi ile Levent i bir mi tutacağız?bu mantıkla fenerin acayip patlaması gerekiyor ferdinin defansı acayip kötü top kayıtları da yapıyor.
gelecek 2 yılın locaları boşa satılmadı, elde para yokparamız nasıl yok onu çözemedim, acayip gelir var şampiyonlar ligi+full tribün+localar daha ne olacak
ligde ofansif bek olarak kanat da oynatsak fark etmiyor bizim BAY bile fark ettirmedi.Şimdi Ferdi ile Levent i bir mi tutacağız?