Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde ofansif bek olarak kanat da oynatsak fark etmiyor bizim BAY bile fark ettirmedi.
Avrupada sorun oluyor bu. Onu demek istiyorum, bence Levent Mercan idare eder bir adam heleki rıdvan 4-5m verileceğine.
Dediğim şu
Kaan ve Barış ın yapamadığı neyi yapacak

Dediğim şu
Kaan ve Barış ın yapamadığı neyi yapacak
Evet fazlasını yapamaz ama Barışı hem Sağ açık hem sol bek oynatamıyoruz aynı anda.
Bir alternatilf olacak. Gelecek sene de önüne yabancı alacaksın.
Bu seneki bütçeyi de 8-10 numaraya ayıracaksın.

Kaan ve Barış mevcut formlarıyla yedek olmamalılar, ihtiyaç oldukları için mecburiyetten farklı rollerde oynadılar ama bence bu isimlerden faydalanmak bize olumlu yansıdı. Misal sol bek transferi gelir ise Kaan, rotasyon içinde kullanılacak; ancak düzenli forma giymesi daha olumlu gibi geliyor bana. Tabi Avrupa ligi için bu durum nasıl olur bilemiyorum.

Lazio maçında ters bir skor olsaydı buraları hayal bile edemiyorum ,bize eli ayağı düzgün 8 de lazım 10 da lazım asıl sol beki bir şekil devşirme oyuncuyla çözeriz ama orta saha sıkıntı kardeşim...

Evet fazlasını yapamaz ama Barışı hem Sağ açık hem sol bek oynatamıyoruz aynı anda.
Bir alternatilf olacak. Gelecek sene de önüne yabancı alacaksın.
Bu seneki bütçeyi de 8-10 numaraya ayıracaksın.
Kaan var işte. Al Barış ı koy öne. Sırf alternatif olsun diye hurmaya eğilmeye ne gerek var

Subat geldi yeni mi basliyor transfer operasyonu
4A37BAAF-FE49-4C30-9EC9-B546DD1304A0.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt