Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.069
- 101.290
- 5.238
2 hafta önceEn son ne zaman sosis yedin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 hafta önceEn son ne zaman sosis yedin
FB maçına yetişir mi
Belediyeyi ariyorumUzak dur ısırırım
Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Sağolasın renkdaşım
Aşılarım tamBelediyeyi ariyorum
Horon tepe tepe geliyormuş. Şu an Çankırı civarında.Abdülkadir geldi mi
Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun rdasDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Başınız sağ olsun.Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Bizim yönetimlere fırsat transferi terimini sokana çok iyi laf ediyorumBugun de transfer yapmadik. Girsin herkese
Allah rahmet eylesinDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.