- 26 Ocak 2021
- 41.014
- 40.266
- 3.078
maraba nöbetdaşlar bu hafta içinde çok önemli bi transfer bitebilir beklemede kalın
Nöbete kan gelsin diye kolpalarla geldin demek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maraba nöbetdaşlar bu hafta içinde çok önemli bi transfer bitebilir beklemede kalın
Başınız sağolsun değerli rtaş.Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
başın sağolsunDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Başınız sağolsunDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Başın sağolsunDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
başın sağolsun renktaşDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
10 ton hamsi + halil ben okeyim.Ömürü cidden istiyorum sakatlık vs yaşamazsa 10 numarayı kaldırabilecek bir yetenek tabi gözden düşmüş bir oyuncu uygun gelirse
Halili verelim ben direkt okeyim hamsi çok onlarda10 ton hamsi + halil ben okeyim.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun abiDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Tek yanlişi yok aciklamalarinda, paylasimlarinda. Adam gibi adam
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Basın sağolsun renktasDün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
fb köyferansta 2. olsaydı ahh süper olacaktı25 ocak - 3 mart arasında 9 maç oynayacağız. 6 lig, 2 avrupa kupası, 1 türkiye kupası. 9 maçın 6sını içeride oynayacağız. 3 kere dışarı gideceğiz.
istanbul
antep
samsun D
bandırma (kupa)
başak
prag
a.gücü D
prag D
antalya
fb ise aynı sürede 7 maç oynayacak. 6 lig, 1 türkiye kupası. evinde sadece 3 kere oynayacak.
başak D
a.gücü
antalya D
antep D (kupa)
alanya
rize D
kasımpaşa
tüm bunlar bitince ligin 28. haftasında biz inönü'ye giderken, fb mersin'e hatay deplasmanına gidecek.
28. haftanın sonunda işin rengi netleşir bence.