Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Başınız sağolsun renktaş.

Dün akşam galibiyet sevinciyle uyumuştum sabahına dedemin vefat haberini aldım. 30 senelik anılarımı, çocukluğumu, gençliğimi toprağın altına gömdüm sanki. Hayat çok boş yav. Koymuşum futboluna. Herkese iyi forumlar biraz üzgünüm yazmak istedim.
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun rdas

Martialı istiyoruz bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bambaşka bir dominasyon ah bi de doğru kullanabilsek
adamların youtube kanalında en çok izlenen top 12 nin yarısı bizim maçlar

g81famw.PNG
fatih hocamın yorumcu olduğu 2006 cl finalini izliyim bari yeniden

Melikşah nerdesin reis kafanı gösterdin şimdi tekrar Deliğine girdin. Bünye kolpa istiyor.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.

Başın sağolsun renkdaş. Mekanı cennet olsun

Bu soktuğumun futbol dünyasında savaş var diye altyapıdan oyuncu oynatan herifler Georgy Sudakov denen ne olduğu meçhul herife gelen 40 milyon euro teklifi kabul etmemişler. Olm nasıl bir para aklıyorsunuz nasıl bir yol yordam buldunuz anlamıyorum ki yav.

Abdülkadir'i Pendik alıp bize mi kiralayacak acaba. Parçaları birleştirince böyle bir şey çıkabilir.
*Trabzon yerel basını (Karadeniz gazetesi) GS Abdülkadir anlaştı dedi.
*TS'ye resmi teklif yapan kulüpler Hull City (3.5m e.) Başakşehir ve Pendik (5m e.) diye basına haber düştü.
*Oyuncu kadro dışı ve gönderilecek.
Yolun sonunda parçalı giyerse şaşırmam, Halil de TS olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt