Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soler iyidir hoştur falan ama İspanyol olarak gelip Türkiye'de başarı yakalayan bir oyuncu hatırlamıyorum.

Riera falan demeyin onu ön oyuncusu diye aldık ama Emre Çolak'a forma kaptırdı.

Sonraki sezon yokluktan sol bekte idare etti diye başarılı oldu diyemeyiz.

İspanyol oyuncular bu ligin dinamiklerine uymuyor bu bir gerçek.

Fizikli bir sol bek şart, yoksa Kaan'ı stoper,ön libero,orta saha, sağ bek;Bariş Alper'i sağ bek, sağ kanat, forvet, forvet arkası hatta sol kanat oynatamayız. Rotasyon daralır.
Jeremy matheu vardı eskilerden barcada 1.89 öyle güçlü sol bek bulmak lazım defansta hava hakimiyetide alır

Moriba diye bir çocuk vardı Gine'li. Barça altyapısıydı galiba. Sonra bu Redbull grup takımlarının birinde oynadı falan acayip bir potansiyeldi ve şu an tam bizim ihtiyacımız olan tarzda bir adamdı. Ne oldu o çocuk acaba?

Sırf o video yüzünden mi akreditasyon yasağı getirildi acaba voleye

Abi bunlar olur kötü bi niyeti yok bence orada Onur Tugrul’un. Espri yapmis sonucta, biz de takılıyoruz ndombele’ye

Başka bi mevzu varsa bilmiyorum. Saç bir şeyler demiştir kesin
Bunlar olur diye diye durumları normalleştirme yapmaya gerek yok Zeytinim. Herkes kuracağı cümleye dikkat edecek. Ribery'i zamanında aldığımızda da yapmışlardı yanık iziyle dalga geçiyorlardı.

Soler iyidir hoştur falan ama İspanyol olarak gelip Türkiye'de başarı yakalayan bir oyuncu hatırlamıyorum.

Riera falan demeyin onu ön oyuncusu diye aldık ama Emre Çolak'a forma kaptırdı.

Sonraki sezon yokluktan sol bekte idare etti diye başarılı oldu diyemeyiz.

İspanyol oyuncular bu ligin dinamiklerine uymuyor bu bir gerçek.
Lig için doğru oyuncu profili ile alakalı aslında bu durum. Uç örnekler olacak, mesela Pujol'un yolu buraya düşseydi ya da İvan Helguera, başarısız olma ihtimalleri yok derdim.
Başka liglerde yardıran kadayıf gibi Alman alırsın bu herifi kim getirdi derler, odun gibi Brezilya'lı bulursun böyle Brezilya'lı mı olur derler bizim lig için.
Lige uygun top tekniği ve fizik gücü ile kaliteli bir İspanyol getirsinler gayet başarılı da olabilir.
Ha Soler nasıl bir oyuncu bilmiyorum, ondan bağımsız bu düşüncem.

Lig için doğru oyuncu profili ile alakalı aslında bu durum. Uç örnekler olacak, mesela Pujol'un yolu buraya düşseydi ya da İvan Helguera, başarısız olma ihtimalleri yok derdim.
Başka liglerde yardıran kadayıf gibi Alman alırsın bu herifi kim getirdi derler, odun gibi Brezilya'lı bulursun böyle Brezilya'lı mı olur derler bizim lig için.
Lige uygun top tekniği ve fizik gücü ile kaliteli bir İspanyol getirsinler gayet başarılı da olabilir.
Ha Soler nasıl bir oyuncu bilmiyorum, ondan bağımsız bu düşüncem.
Elbette öyle ama sende tutup en iyi İspanyolları bu lige getiremeyeceğine göre bu istatistik sana az çok bilgi verir. Angelino'dan sonra artık İspanyol falan görmek dahi istemiyorum. Öyle böyle hayal kırıklığı olmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt