Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.688
- 20.683
- 1.848
Bana kalsa Nelsson'u satmam. Davinson'dan daha fazla beğeniyorum ben Nelsson'u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet malesef o kadar enayiyiz. Marcao'yu 10 milyon ve 2-3 milyon bonusa sattıkSzlai çöpünü 14e sattılar nelssonu 10a verecek kadar enayi degilizdir ki
İmkânı yok, 20 yaşında olmasına. Piramit yapımında çalışmadıysa eğer. Böyle yıpranma olmaz, sıfata bak.20 yaşında zaten
Bana kalsa Nelsson'u satmam. Davinson'dan daha fazla beğeniyorum ben Nelsson'u
İşin savunma veya konsantrasyon bölümünde daha iyi olabilir ama topu geriden oyuna sokma, oyuna katılım vb. olaylara baktığımızda Sanchez, Nelsson'un önünde ciddi bir şekilde.Bana kalsa Nelsson'u satmam. Davinson'dan daha fazla beğeniyorum ben Nelsson'u
Nelsson'u 10 milyona göndermek mi? Gerekirse kimseyi almayın abi bu kadroyla devam edilsin. Sittin senede ödeyecekleri 10 milyona kaldıysak ölelim.
Dursun adam falan almam diyor
Fırsat geldi oynuyor işte şu an. Fena gitmiyor sezon başına kıyasla. 2026'ya kadar da sözleşmesi var. Menajerler bir nane yiyemez. Alemin kerizi bizmişiz gibi davranmayalım artık yeter yav.Oynatılmadığı için sorun çıkarırsa yine piyasası düşer ve menajerlerin insafına kalırız.