Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson şu an oynadığı gibi oyun içn BİZİM Takım alternatifleri vs için 10 M az o kontenjanımızdan yemek sözkonusu ise

son 4 maçtır bence gayet iyi performansı

he kendiside istiyorsa bilemem- ama 12-15 arası bonusuyla osuyla busuyla koparılmalı

bu adam o kadar abartıldığı kadar kötü değil - futbola şevki olması lazım ama (tabi o kiloda o kararlılık ve sitekte gitmesi lazım)
Bu adam göründüğünden daha kötü durumda, ilk 11 oynadığında koşu sıralamasında ilk 10da yoktu rezil bir adam göndermemiş olmamız çok büyük ayıp. Antremanda Halil’e çalım atınca bir şey olmuyor Halil zaten futbolcu değil

Bu adam göründüğünden daha kötü durumda, ilk 11 oynadığında koşu sıralamasında ilk 10da yoktu rezil bir adam göndermemiş olmamız çok büyük ayıp
kapasite olarak daha rezaletleri var - diyorum ya adam futbola şevki yok şu an - maaşlı iş gibi modda. isteyerek oynasa farklı görüntü verir ama yarım sezon oldu ona dair bir şey yok maalesef

ha olsa bile - bonservisi girilemeyecek seviyede

kapasite olarak daha rezaletleri var - diyorum ya adam futbola şevki yok şu an - maaşlı iş gibi modda. isteyerek oynasa farklı görüntü verir ama yarım sezon oldu ona dair bir şey yok maalesef

ha olsa bile - bonservisi girilemeyecek seviyede
Ne bonservisi gelecek sene Fransa 2. Liginden kimse almaz yıllık 3m maaşı var. Sözlükte alalım falan yazmışlar bir iyice kafayı yedi millet

Ne bonservisi gelecek sene Fransa 2. Liginden kimse almaz yıllık 3m maaşı var. Sözlükte alalım falan yazmışlar bir iyice kafayı yedi millet
demek istediğim zaten ayrılacağı - tottenham haline dönüş sinyali verse kendine bakmış olsa ilk 11in bankosu haline getireydi kendini o zaman bile o ücrete girilemeyebilinirdi - hatta girilmez

düşün icardiye 10 bağladık diğer her trasnfer limit derdi diye ne kadar bekledi.

Açık alan buldu mu top sürüyor ahbap. Başka da bir işe yaramıyor. Hele topsuz oyunda hiç yok
tamam işte ben bizim takımda o özellik sahib ortasaha yok - demirbay yapıyor arada ama onuda torreira partneri olarak kullandığı için okan hoca tam yapamıyor. mertens yerine denese onuda görürüz.

Ben hala neden kadro dışı bırakmıyoruz anlamadım gerçekten para yok demekki alamıyoruz.
göndermek kolay değil. kadro dışı bırakınca da seve seve o parayı vermek zorundasın. işte son 10-15 dakika girip as ortasahaları dinlendiriyor

Bence Ndombele takım içinde gayet sevilen bir isim
1706028427051.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt