Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Sa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete brezilyaya gidiyor diyolarDuyum var mi
Sezon sonu sözleşmesi biten Masouras ve Fortounis var onlardan biriyle takasına ne dersin? Özellikle Masouras'ı bir ara baya beğenirdim.Bonservis versinler
Ben Yunan ligini hiç izlemiyorum bu oyuncular necidir napar hiç bilmiyorumSezon sonu sözleşmesi biten Masouras ve Fortounis var onlardan biriyle takasına ne dersin? Özellikle Masouras'ı bir ara baya beğenirdim.
Biri net 10 no gayet iyiydi ama sonra ciddi sakatlık yaşadı ondan sonra hiç izlemedim istatistikleri iyi gerçi. Diğeri ileride her yerde oynayan bir adamdı Fb'ye karşı da oynamıştı çok beğenmiştim onu da ondan sonra hiç izlemedim.Ben Yunan ligini hiç izlemiyorum bu oyuncular necidir napar hiç bilmiyorum
Ndombele angelino gidip orta saha ve sol bek alsak yeterli olacak gerisine yazın bakarız
Kamada doğru dürüst oynamıyor sene sonu sözleşmesi bitiyor öyle gelebilir ciddi bonservis verilmezTamamda Kamada felan konusuluyor, ara transfer dönemi zordur zaten, kimse gelmesin ozaman daha iyi, kadroyu şişirirsek yazın zorlanırız