Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni endiselendiren simdi oyuncu alirsak yazin hamle sansimizi azaltir.
Mertens'i haftada bir 70 dakika kullanalim sonra 2 Kerem ile idare edelim. Fakat mutlaka haftada 1 oynamali. Gerekirse AL maclarinda kadroya dahi girmesin.

Muslera
Boey - Davinson - Abdul - Kaan
Torreira - Pasalic
F.Anderson - Mertens - Kerem
Icardi

Bazi maclar ise

Muslera
Boey - Davinson - Abdul - Kaan
F.Anderson - Torreira - Pasalic - Kerem
Icardi - Zaha

Beni endiselendiren simdi oyuncu alirsak yazin hamle sansimizi azaltir.
Mertens'i haftada bir 70 dakika kullanalim sonra 2 Kerem ile idare edelim. Fakat mutlaka haftada 1 oynamali. Gerekirse AL maclarinda kadroya dahi girmesin.
Bu sene başka bir sene. Yaz dönemini değil şimdiyi düşünmek zorundayız

Kamada/Pasalic anketinde, bonservis ödenmeyecek, daha kolay transfer olur ve daha genç diye Kamada demiştim. 10 değil 5 milyon bile bonservis ödenecekse fikrim değişir...

Kamada, Bundesliga' da dönemsel performansından başka dişe dokunur bir şey yapmamış, uyumlu bir kişiliğe sahip olmadığına dair yorumlar yapılan, doğruysa yaz döneminde TR ye gelmeyi tercih etmeyen biri. Ciddi mali külfete girmek riskli olabilir...

Pasalic ise piyasanın çok daha iyi tanıdığı ve hakkında pek olumsuz konuşulmayan biri. Ciddi sakatlık geçirdi diye aklımda kalmıştı, başka biriyle karıştırdım herhalde. En önemlisi, orta sahanın her bölgesinde hakkını vererek oynayabilen daha ''Versatil'' bir oyuncu. Epeydir izlemedim, maliyeti ne olur bilmiyorum ama fiziken belirgin düşüşte değilse ve eğer makul bir bedelle mümkünse iyi bir seçenek olabilir. Özellikle ara dönemlerde önce kimseleri beğenmiyoruz, son günlerde alakasız adamlar alınıyor...
,
,

bu takımdan şu futbolcuların gitmesi dahi adlandırılmamalı sezonun ortasında

icardi
mertens
kerem a
zaha
ziyech
abdul
barış
sanchez
kaan
muslera
boey
torreira
kerem d

geri kalanlar umrum dışı

bu 13 kişilik omurga bu takımı taşıyan temel taşları

bunların yeride dolmaz hiçbir suretle İMKANSIZ

vallah gider şampiyonluk filan 1 bile eksilse

Daha 17 gün varmış transfer döneminin sonuna. Bekle bekle bitmez.
Başka bir meşgale bulmak lazım

bu ikisi kalsa fena olmaz ama alıcı varsa cash para için gidebilirler

tete
bakambu

şunlara 1 milyon bile vern varsa acilen yollsnmalı

halil
ndombele
angelino
olivera
kazımcan

şu beşliden birşekil para kazanmak lazım

bu arada mertens hafif skorer olsa fayda konusunda hagi ile yarışırdı tarihimizde

ne yazık ki skorer değil ama yinede çok seviyorum kendisini hatta 1 sene daha bizde kesinlikle kalmalı

minyon tipli fit bir vucudu var 1 sene daha kaldırır gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt