Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş yıllarda fahiş fiyatlarla transfer yapan Cenk Ergün ve Abdürrahim Albayrak'ın sözleşmeleri bize epey ayakbağı oldu sonradan...
Burak Yılmaz başta olmak üzere, bildiğimiz ve bilmediğimiz pek çok transferde de başkasının yapamayacağı katkılarda bulunmuştur. Onları yok sayıp sadece Amrabat-Falcao transferleri üzerinden adamı kötülemek hakkaniyetli bir davranış değil...

Transfer konusunda ne bir daha inisiyatif tanınır, ne de kendisi ister bunu. Son döneminde Falcao transferi için o kadar suçlandı ki ağlayacak durumlara geldi adam; kendisi de bin pişman...

Yönetime girerse direkt 2. başkan konumunda olacaktır ve o işlere hiç girmeyecektir...Samimiyetinden şüphe duymadığım GS figürlerinden birisidir...

Toplumda sosyal medyanın da körüklediği bir goygoyculuk aldı başını gidiyor. Hiç kimse %100 iyi veya kötü değildir. Adnan Polat totalde tuttuğum bir adam değildir, benim de sıkça eleştirdiğim ciddi hatalar yapmıştır ama aleyhinde o kadar kara propaganda yapıldı ki; pek kabahati olmayan konularda suçlanması, hatta çok doğru yaptığı işlerde bile yerin dibine batırılması sonucunda ister istemez kendisini savunur pozisyonda bulunmuşumdur defalarca...

Nelsson 10m falan yazılmış rezalet olur

Kimse gitmesin abi

Adam da lazım değil

Angelino gidiyosa gitsin ama onun maaşı da bize girmesin

Maaşını vereceksek bizde kalsın

aa4.png

Kamada/Pasalic anketinde, bonservis ödenmeyecek, daha kolay transfer olur ve daha genç diye Kamada demiştim. 10 değil 5 milyon bile bonservis ödenecekse fikrim değişir...

Kamada, Bundesliga' da dönemsel performansından başka dişe dokunur bir şey yapmamış, uyumlu bir kişiliğe sahip olmadığına dair yorumlar yapılan, doğruysa yaz döneminde TR ye gelmeyi tercih etmeyen biri. Ciddi mali külfete girmek riskli olabilir...

Pasalic ise piyasanın çok daha iyi tanıdığı ve hakkında pek olumsuz konuşulmayan biri. Ciddi sakatlık geçirdi diye aklımda kalmıştı, başka biriyle karıştırdım herhalde. En önemlisi, orta sahanın her bölgesinde hakkını vererek oynayabilen daha ''Versatil'' bir oyuncu. Epeydir izlemedim, maliyeti ne olur bilmiyorum ama fiziken belirgin düşüşte değilse ve eğer makul bir bedelle mümkünse iyi bir seçenek olabilir. Özellikle ara dönemlerde önce kimseleri beğenmiyoruz, son günlerde alakasız adamlar alınıyor...
,
,
Abi versatil ne demek

Tek tarafa değil iki tarafa birden bağlı hem Lazio hem Kamada kabul etmesi lazım.
Olsun. Kamada da belki kabul ediyor sozlesme uzatmayi bilemeyiz ki. Adamlar belki sozlesme uzatip satacak yarisini Kamadaya verecek, belki kiralayacak. Kisacasi bilemeyiz yani. Bulent abi eskiden cok bilgili adamdi. Son senelerde futbolun fsini takip etmiyor maalesef

Gunaydin. Dun transfer yapmadik, bugun de transfer olmaz yarin da. Hatta bu hafta transferin T si olmaz OH kudurun

Forumda gene 3 transfer 5 transfer lafları almış başını gidiyor. Bubtakımın o kadar transfere ihtiyacı yok kanımca takımın ihtiyacı mevcut oyuncuların form tutması. Mesela Mertens için çoğu insan gitmeli diyor veya diyordu ancak şu an takımın en formda isimlerinden.Ancak şu da var bazı oyuncular form tutsa dahi bence geleceği yok takımda buna dikkat edilmeli.

Ayrıca sırf transfer olsun diye transfer yapalım saçmalığını yapmamak gerek artık özellikle yaz transfer dönemini yaşadıktan sonra. Mesela Rıdvan gelirse mevcutta Kaan Ayhan'ın solbek performansı nın geçer mi? Ben tam bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın Rıdvan gelmesin demiyorum ama "Yahu işte bize solbek lazım gidip birini alalım" düşüncesi doğru değil. Uzun vadede de bu takıma solbek lazım evet ama kalite çok önemli. Hangi mevki olursa olsun birinci öncelik "aranan özellikte adam" olmalı.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda gene 3 transfer 5 transfer lafları almış başını gidiyor. Bubtakımın o kadar transfere ihtiyacı yok kanımca takımın ihtiyacı mevcut oyuncuların form tutması. Mesela Mertens için çoğu insan gitmeli diyor veya diyordu ancak şu an takımın en formda isimlerinden.Ancak şu da var bazı oyuncular form tutsa dahi bence geleceği yok takımda buna dikkat edilmeli.

Ayrıca sırf transfer olsun diye transfer yapalım saçmalığını yapmamak gerek artık özellikle yaz transfer dönemini yaşadıktan sonra. Mesela Rıdvan gelirse mevcutta Kaan Ayhan'ın solbek performansı nın geçer mi? Ben tam bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın Rıdvan gelmesin demiyorum ama "Yahu işte bize solbek lazım gidip birini alalım" düşüncesi doğru değil. Uzun vadede de bu takıma solbek lazım evet ama kalite çok önemli. Hangi mevki olursa olsun birinci öncelik "aranan özellikte adam" olmalı.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
👍👍👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt