Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa liste bildirimi için son tarih 2 şubatmış çok iyi oldu. Cuma gününe işkence bitiyor

Günaydın renkdaşlar.
Forumda da bazı arkadaşlar var sanırım aktrol ya da benzeri işlevde olan tipler.Dikkatli olmak lazım.
büyük harflerle yazacağım:
EXTEN NEXT OLMAZ.
Hükümetle olan anlaşmanın bi parçası gibi geliyor bana bazı exlerin tekrardan yönetime girmesinin konuşulması..
Uyanık olalım.
Başarıları getiren Erden Timur'un üzerine Türkçe bile konuşmayı beceremeyen hükümet beslemesi tiplerin getirilmesi bizi yine kişilere ve bazı kliklere yem etmek demektir.
İyi günler dilerim herkese.

Valla sol beksiz şampiyon olunur geçen yıl olduk da ama orta sahasız bence şampiyonluk zor.

Fizik kalitesi ön planda olan bir orta saha almamız lazım bence.
Fizik kalite olarak yanlış anlaşılmasın Ndombele tarzı değil :D Aygır gibi bir adam demek istedi Nurullah Bey. Sonra yukarıya istekler eksik gidiyor o da eksik gönderiyor bize. Araya gireyim dedim

Günaydın renkdaşlar.
Forumda da bazı arkadaşlar var sanırım aktrol ya da benzeri işlevde olan tipler.Dikkatli olmak lazım.
büyük harflerle yazacağım:
EXTEN NEXT OLMAZ.
Hükümetle olan anlaşmanın bi parçası gibi geliyor bana bazı exlerin tekrardan yönetime girmesinin konuşulması..
Uyanık olalım.
Başarıları getiren Erden Timur'un üzerine Türkçe bile konuşmayı beceremeyen hükümet beslemesi tiplerin getirilmesi bizi yine kişilere ve bazı kliklere yem etmek demektir.
İyi günler dilerim herkese.

Muhalif olmak kadar hükümeti destekleyenlerin de olması normal.. Albayrak'ı GSTV'ye spiker olarak almıyoruz, konuşamaması ya da şiveli konuşması bizi ilgilendirmez. Yeri geldiğinde kasa kolaylığı ya da Florya'da iyi işler yapacaksa, ki biliyoruz yaptı zamanında, bence gelebilir.

Üstelik Albayrak ve Timur'un aralarındaki dostluğu ve verilecek görevini bilmiyoruz. Remzi Salver gibi birinin varlığı beni çok mutlu etmişti. Ancak, Türkiye'de geçerliliği yok. Avrupa'da ise belki geçerli olabilir. Ya da daha güçlü bir yönetimde.

Çok sıcak değilim ama içten pazarlıklı biri olmadığını düşünüyorum. iyi bir Galatasaraylıdır.

Muhalif olmak kadar hükümeti destekleyenlerin de olması normal.. Albayrak'ı GSTV'ye spiker olarak almıyoruz, konuşamaması ya da şiveli konuşması bizi ilgilendirmez. Yeri geldiğinde kasa kolaylığı ya da Florya'da iyi işler yapacaksa, ki biliyoruz yaptı zamanında, bence gelebilir.

Üstelik Albayrak ve Timur'un aralarındaki dostluğu ve verilecek görevini bilmiyoruz. Remzi Salver gibi birinin varlığı beni çok mutlu etmişti. Ancak, Türkiye'de geçerliliği yok. Avrupa'da ise belki geçerli olabilir. Ya da daha güçlü bir yönetimde.

Çok sıcak değilim ama içten pazarlıklı biri olmadığını düşünüyorum. iyi bir Galatasaraylıdır.
Aykut bey ben Remzi Memzi tanımam bilmem.
Söylemek istediğim şey çok farklı.
Galatasaray bir his ve ruh takımıdır.
Vicdanı hür İradesi hür bireylerin oluşturduğu maksadı İngilizleri ve ecnebileri yenmek olan bir his takımıdır.
Hükümetin köpeği olmak değildir.

Ne eksik bu takımda da Abdürrehim çözüm olarak geliyor. Tüm medya bir anda gazlamaya başlıyor??
Bu mu eksiğimiz bu mu problemimiz.
Allah aşkına herkes kendine gelsin aklını başına alarak düşünsün.
Bizim şu andaki eksiğimiz Abdürrahim mi?
O gelince dertler mi bitecek?
Ne gibi bir faydası olacak bize?

Yıllardır yönetimlerde idi.
Madem çok faydalı idi neden her sene borçlarımız artarak gitti?
Hani arasının iyi olduğu kişiler ne yaptı?
Vergi borcumuzu mu sildiler?
Hakemlerin bizi doğramasını mı kestiler?
Yayıncı kuruluşu objektif mi yaptılar?
Elimizdeki arsalar ve varlıklar borçlarımızı hayli hayli kapatabilecekken nasıl bu duruma düştük?
Varlıklarımızı birilerine bedavadan peşkeş çekmekten başka ne yaptı?

bu takım mertensli oynayacaksa kalan maçlarında o zaman kerem demirbay idare eder

ama zaha icardi çift santrafora geçeceksek ortasahaya canavar gerekebilir

rıdvana bonservis vermem ben olsam

Florya çok iyi zaten kardeşim.
Kolej havası mevcut.
Şampiyon olduk. UCL 'de fırtına gibi estik tüm dünya bizi konuştu.
Yine şampiyonluğa doğru gidiyoruz derkeeennnnnn sizler çıktınız işte ortaya.
Napacaksınız kardeşim Florya'da?
Ben çok iyi anlıyorum maksadınızı :

Erden Timur.

Kim kimi destekliyorsa kendi payınınn
Burası siyasi parti değil kardeşim
Galatasarayımızı siyasete alet edemeyeceksiniz
Boğulursunuzz

Bugün başşakcity gereğini yapacaktır.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her aklına bir şey geldiğinde alıntı yapmana gerek yok. Ben kendi düşüncemi söyledim, katılırsın ya da katılmazsın. Kimseyi bir yere alet etme gibi bir derdim yok, Galatasaray'ı hiç yok. Bunun konuşulacağı konu başlığı da burası değil.

Teşekkür ederim görüşlerin için. Sana katılmıyorum.

İyi günler.

@Mehmet Aslankılıç

Her aklına bir şey geldiğinde alıntı yapmana gerek yok. Ben kendi düşüncemi söyledim, katılırsın ya da katılmazsın. Kimseyi bir yere alet etme gibi bir derdim yok, Galatasaray'ı hiç yok. Bunun konuşulacağı konu başlığı da burası değil.

Teşekkür ederim görüşlerin için. Sana katılmıyorum.

İyi günler.

@Mehmet Aslankılıç
Tamam Aykutum bizdensen problem yok Aslanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt