Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim'i getirmeye calisan Ankara. Butun klupleri ele gecirme stratejisinin bir parcasi. Erden Timur ile Abdurrahim'i kiyaslamak icin akil tutulmasi yasamak lazim( ideolojisine aklindan cok inananlarin hastaligidir aptallik).

1706081354492.webp

Berkan'in gelmesiyle 6 - 8 kapandi gibi. Kimse gitmezse en fazla solbek alinir ama almisken iyisini alalim

komisyonu iyi de olsa iyi menajerler bulmak lazım. 10 luk oyuncuyu 15 e sattığı sürece bi problem yok bence. 3 4 komisyon parası. belki proje eldekileri tutup üzerlerine eksik bölgeleri tamamlayıp bir kaç yıl içerisinde avrupa başarısı olabilir ama görüldüğü üzere eksik tamamlayamıyoruz.

Abdurrahim'i getirmeye calisan Ankara. Butun klupleri ele gecirme stratejisinin bir parcasi. Erden Timur ile Abdurrahim'i kiyaslamak icin akil tutulmasi yasamak lazim( ideolojisine aklindan cok inananlarin hastaligidir aptallik).
Yazmıyım diyorum sence Türkiye’nin en çok büyüyen müteahhiti olan erden Timur muhalif mi sanıyorsun? Böyle bir dünya yok

Muhalif olmak kadar hükümeti destekleyenlerin de olması normal.. Albayrak'ı GSTV'ye spiker olarak almıyoruz, konuşamaması ya da şiveli konuşması bizi ilgilendirmez. Yeri geldiğinde kasa kolaylığı ya da Florya'da iyi işler yapacaksa, ki biliyoruz yaptı zamanında, bence gelebilir.

Üstelik Albayrak ve Timur'un aralarındaki dostluğu ve verilecek görevini bilmiyoruz. Remzi Salver gibi birinin varlığı beni çok mutlu etmişti. Ancak, Türkiye'de geçerliliği yok. Avrupa'da ise belki geçerli olabilir. Ya da daha güçlü bir yönetimde.

Çok sıcak değilim ama içten pazarlıklı biri olmadığını düşünüyorum. iyi bir Galatasaraylıdır.
Albayrak dediğiniz adam Galatasaray tarihindeki en başarılı yöneticilerden. En çok şampiyon olanlardan biri.

akp yokken abdurrahim albayrak vardı

aayı akp ile bağdaştırmak komik ve saçma

özcimbomlu aa gssi için akpye bile rest çekti var kayıtlarını açıklarım diye

muhalif olacağım diye saçma sapan konuşmayın

sen facede uğur dündar paylaşıp
koç aşığısındır muhtemel

burası üst kimliği gsli olanların yeri birader!

git muhalifliğini tr gündemi üzerinden yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt