Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Simdi gider orada sov yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi alınmaz tabi canımbonserivisi alınması ihtimal bile değil oalrak algılıyorum ben onu açıkçası devre arası için olmayablir illaki
Bakambu ve Ziyech de gönderilirse şaşırmam ben.Angelino'yu gönderip Rıdvan'ı alacağız muhtemelen. Umarım kiralık olur sadece. Yabancı kontenjanını skorer bir orta saha için kullanacaksak razıyım.
2 gün sonra Rıdvan'a da Kazımcan mumelesi yapılacağına adım gibi eminim.Bize daha sert daha savunmacı solbek lazım alacaksak eğer.Niyetimiz var ise.kalkıp milyonlar vereceğimize Kaan oynasın daha iyi kanısındayım.
Şu pırpır solbek sevdasından vazgeçtiğimiz vakit adam gibi bir solbek arayışına geçebiliriz.
Solbek öncelikle savunma yapacak.Sa-vun-ma.Oyuncuyu önden alacak .
ziyech bakınca aslında 10 ve oyuna göre kanat olmalı gibi dursada - adam isteksiz ötesi duruyor ya takımda.Bakambu ve Ziyech de gönderilirse şaşırmam ben.
Icardi haricinde max 2.5 olmalıOrhan uluca ziyech’in kendi kontratından memnun olmadığını söylemişti
3.5 alıyor neyinden memnun değil anlamıyorum
Kapalı takımlara karşı büyük silah. Ama kafasını buraya verdiğini hissettiremedi bir türlü.ziyech bakınca aslında 10 ve oyuna göre kanat olmalı gibi dursada - adam isteksiz ötesi duruyor ya takımda.
Kalırsa seneye 2.8'e düşüyor.Orhan uluca ziyech’in kendi kontratından memnun olmadığını söylemişti
3.5 alıyor neyinden memnun değil anlamıyorum
Bakambu ve Ziyech de gönderilirse şaşırmam ben.
Baktık 4 milyona razı olacak gibiler, 5 Euro fazla teklif edip % 20 yi BJK ile aramızda halledeceğimizi söyleyelim. Sonra İBAN no isteyip 1 Euro göndeririz...Çebi devam ediyor olsa müstehaktı ezik...jk kardan 20% aliyormus glasgow ridvani satarsa
Bu da demek oluyor ki Ridvani 4e alsak jk hic bir sey alamiyor
O kadar çok değişiklik olacağını sanmam. Ziyech'i ikinci devre görmek isterim. Bonservissiz kadroda tutma imkanımız varken özellikle.Bakambu ve Ziyech de gönderilirse şaşırmam ben.
Takımda istikrarlı kadro için nicelik fazlalığı var. Bence 1-2 isim gönderilip sayı azalırsa daha istikrarlı bir takım yakalayabiliriz. Versatil topçularımız var bir de. Ziyech'i çok beğensem de böyle düşünüyorum.O kadar çok değişiklik olacağını sanmam. Ziyech'i ikinci devre görmek isterim. Bonservissiz kadroda tutma imkanımız varken özellikle.