Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya belli ki bunlar tüm köşeleri ele geçirmiş ve her pisliği yapıyorlar

Denetleyecek, araştıracak, ceza verecek kurumlar da bunlara geçmiş

Bunu yıllardır çeşitli GS yönetimleri tasfiye edemedi demek ki olmuyor

Biz de kamu üzerinden verelim o zaman mücadelemizi. Şampiyonluğu bu kötülüğe yitirmeyelim

Maça biraz baktım
Figuerido hırpalanmaya başlayınca temas yokken sarı verdi hakem
Dedim tamam fırsatını bulup atar bu adamı diye,
Ulu kahpeler bizim maça kadar berabere bile kalmayın ulan bekliyoruz, özellikle hakemlere sokacam bu şampiyonluğu

Gecen seneki moda girmisler panik tusuna basilmis gecen sene bizim en formsuz donemimizdi mertens oliviera cok dusmutu besiktas macina kadar seri yapsak minumum 5 maksimum 7 8 puan onde kaliriz

Gecen seneki moda girmisler panik tusuna basilmis gecen sene bizim en formsuz donemimizdi mertens oliviera cok dusmutu besiktas macina kadar seri yapsak minumum 5 maksimum 7 8 puan onde kaliriz
Hakemler ayarlı rakiplerin yarısı ayarlı bizde ise doğru düzgün orta saha yok yönetim uyuyor her konuda. Bu sene tek şansımız şampiyonluğun arenaya kalması olur

35-36 senedir bu ligi izliyorum 15-16 tane şampiyonluğa canlı şahitlik ettim bakın çok net söylüyorum bu malum camia bu pskolijyi yönetemez ben çok şahit oldum bu takıma güvenin yeterki aplat aptal gol kaçırmayalım elbet dirençleri bitecek ve yıkılacaklar.. maçı izlerken bunların yaşadığı panik havasını görmüyor musunuz? Tek mağlubiyette bitecekler biraz rahat olun..

1706127486051.webp

sözleşmesi yazın bitiyormuş düşmezmi buraya ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt