Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.738
- 13.732
- 1.498
Akşam hiç uzatmadan ilk yarı 2 3 tane sallamamız lazım yoksa hakem bizi doğrucak bu gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimin yerine oynatacaktın da 5 milyona satacaktın peki?Eren Yardımcıya 6.5 teklif gelmiş biz bu adamı Aralıka kadar çok cüzi bir ücrete geri alabilirdik. Saçma sapan sıcak para arıyoruz hala. 6.5’a satmazdın 5’e satardın anlaşıp cash para.
Seçim düşüneceğine bunu düşüneceksin.
Bana Perşembe dendiGünaydın bugün günlerden Galatasaray
Bana Perşembe dendi
Bu Samet N neden bu kadar egoist kendini gscnin messisi saniyor oysaki top toplayicisi bile olamazekürim?
yamultma yok ciddiye alsam en fazla küfreder ceza yerdim
Kim verir ona yav 6.5Eren Yardımcıya 6.5 teklif gelmiş biz bu adamı Aralıka kadar çok cüzi bir ücrete geri alabilirdik. Saçma sapan sıcak para arıyoruz hala. 6.5’a satmazdın 5’e satardın anlaşıp cash para.
Seçim düşüneceğine bunu düşüneceksin.
Kussporluhangi takımlısın
Sol bek de almamız şüpheli. Rıdvanı satmak isterlerse almayız gibi.Sol bek dısında biri alinmayacak gibi gelmeye basladi bana.Galiba 2 şubatta uefa listesi veriliyormuş o tarihe kadar kimi alcaz ?
Asıl üzücü sıra bende derse olur rengim, dikkatli olmanı öneririm.Trans yapamamak uzucu
yok samet i severim öyle düşünmeBu Samet N neden bu kadar egoist kendini gscnin messisi saniyor oysaki top toplayicisi bile olamaz