Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.512
- 7.999
- 1.428
Teteyi bonservissiz gönderirim 4 sene 2.8 maaştan kurtulursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmesin o Japon copu.teklif yapmışız
Kimlere indiriyoruzboey diyelim ki 25 civarı paraya gitti
1 hafta içinde 3 transfer indirmemiz lazım
Elinde bonservis verebilecek durum yokken ile bonservis verecek durumun var olması arasında transfer yaparken çok fark var. Umarım bu farkı görürüz ve scoutumuzun takip ettiği oyunculara yöneliriz.ders alındığını düşünüyorum yazdan
bu kez hata yapmayacağımıza daha çok inanıyorum
5 teklif etmişiz 10 istiyorlarmış Kamada için. Fekir ve Eriksen alternatifleri
Biliyorum ama onu da aldik getirmeye calistilar, orada Fulham uzuca salmayinca olmadi transfer. Suan ki durumda kozlar bizim elimizde. Ya istedigimiz parayi verirler yok arada ciddi fark varsa Boey de kusura bakmasin.Ama o son gun , son saatlerde olan bir durumdu süre doldu alamadılar bizde daha 1 hafta var galiba.
Maas veriyoruz ondan diyor ... maaşı var ayrıca on numara için yok demediBu okan buruk bazen oyle sacma sapan konusuyorki diyorsun bu adam nasil hocalik yapiyor orta sahada cok oyuncus
varmis dombiliyi oyuncudan sayiyor ne zaman girse top kaptirip kontra yediriyor
bir planımız varsa sorun olmaz ama bana göre hazırlıksız yakalandık yani menajerler kulübe doluşacak onların söyledıklerınden gelen gelir dombele sanchez gibiboey diyelim ki 25 civarı paraya gitti
1 hafta içinde 3 transfer indirmemiz lazım
Başka kim gidiyor ahbapALLLAHHHH TÜM TAKIM SATILIYOR
kamada topçunun kralıGelmesin o Japon copu.
Bunu şaka olarak yazmadım ciddiyimmanu ve psgye de önerilmeli, siz kaç veriyorsunuz diye