Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bugun dombeleyi izlerken epey güldüm,hoca ne düşünüyor acaba bununla ilgili
Performansından memnun olması mümkün değil ama herkese şans veriyor hoca. Mevlana gibi adam, ilk geldiğinde Cicaldau ve Morutanı bile oynatmıştı sürekli yatırım yaptığımız oyuncular diye. Zaten Ndombeleyi de istememişti, Vecino olmayınca geldi

Arsenal-Psg devreye girdiyse 30dan aşağı kazanmayız bonuslarla hadi bakalım

Boeyi satıp paranın turşusunu kurup sağlam 10 noya basmayacaksak gitmesin kalsın Boey.En sevmediğim işler , adam almayacaksan satma kimseyi

Performansından memnun olması mümkün değil ama herkese şans veriyor hoca. Mevlana gibi adam, ilk geldiğinde Cicaldau ve Morutanı bile oynatmıştı sürekli yatırım yaptığımız oyuncular diye. Zaten Ndombeleyi de istememişti, Vecino olmayınca geldi
bilemiyorum hic o tarz konusmuyor istegi olsa angelino gibi net konusurdu ama ki dombele kiralık adam
her oyuncuyu kullanmak istemesi dogru ama bahsettigi 6 tane ortasahanın skor katkıskı koskoca 1

Boey a satarsak, zeki celik / spinazolla yaparsak kafayi yerim

[
Bayernin boeyle görüşüp anlaştığı söyleniyo

Kurallar gereği kulüpler anlaşmadan oyuncuyla görüşme yapılamaz hemen fifaya gidilmeli

Marcaoda köşeye sıkıştırıldık yine aynı boku yiyoruz en ufak ders alma yok
Çok amatörce yönetiliyoruz. Aynısını bayern'e yap ağzına eder

kulüple anlasmadan oyuncuyla görüşemezsin kulübün izni yoksa

monchi zamanında bunu yapmıstı milan hiç ötelemedi fifaya şikayet etti

Boey gittiyse, takımda baska bir bekte kalmadigina gore, Nelsson, Sanchez ve Abdulkerim'in birlikte oynayacağı bir oyun sistemi bulunmalı. 3 5 2 ,3 4 3 yada 3 4 1 2 gibi. Bence en iyisi 3 4 1 2 olur, Zaha ve Icardi forvet arkalarında Mertens. Kerem'de duruma gore ya Zaha yada Mertens'in mevkisinde oynar.
-------------- Muslera ----------------
---- Sanchez - Nelsson --- Abdulkerim
Kaan ----- Torreira ---- Demirbay --- Baris
--------------- Mertens -----------
-------- Icardi -------- Zaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt