- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey gidici hakanımIsden simdi eve geldim, son durum ne?
Adamlar bizim kulüpleri yolunacak kaz gibi gördükleri için normal. Fernando marcao nelson zaniolo şimdi de boey. Bu gaspa hiç kimse dur diyemedikulüple anlasmadan oyuncuyla görüşemezsin kulübün izni yoksa
monchi zamanında bunu yapmıstı milan hiç ötelemedi fifaya şikayet etti
ya transfer iğrenç iş - ev ararken emlakçı elinde olmak gibi bir şey.Çok amatörce yönetiliyoruz. Aynısını bayern'e yap ağzına eder
lille'de oynarken tek sezonda boey'in hayatı boyunca yaptıgı gol ve asistin fazlasını yapıyordu. defansı da iyiydi. roma'da pek tutmadı ama.Arkadaşlar bi Zeki Çelik analizi yapar mısınız ?
gelme ihtimali varmış
1 sene kalıyor sözleşmesinin bitmesineBoey sezon sonu gönderilmeli hem lig+kupa hem de Avrupa liginde daha da parlayacağı kesin
40 ı falan görür bence
Yok öyle ben gidiyorum diyip gitmek
1.5 sene otur tribünde sonra git nereye gidiyosan
Dirayetli durursan bir önemi yok futbolcunun fikrinin. Marcao da geri adım attık sonrası kötü olduya transfer iğrenç iş - ev ararken emlakçı elinde olmak gibi bir şey.
menajerine çıtlatırlar resmi olmayan yerden haber ederler . menajer oyunucusunu kafalar eder.
teknik olarak Boey ile görüşmemiş oluyor işte-bundan dolayı menajer olmak tam terbiyesizlik işi