Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok öyle ben gidiyorum diyip gitmek

1.5 sene otur tribünde sonra git nereye gidiyosan

Alemin kerizi biziz ya gidiyorum diyeni yok pahasına yolluyoruz

25 ve üstü tamamdır,20+opsiyonda eh işte ama 15 miş 15+5 miş falan bu rakama onay veren şahısın iki elim yakasında olur

Boey sezon sonu gönderilmeli hem lig+kupa hem de Avrupa liginde daha da parlayacağı kesin
40 ı falan görür bence

kulüple anlasmadan oyuncuyla görüşemezsin kulübün izni yoksa

monchi zamanında bunu yapmıstı milan hiç ötelemedi fifaya şikayet etti
Adamlar bizim kulüpleri yolunacak kaz gibi gördükleri için normal. Fernando marcao nelson zaniolo şimdi de boey. Bu gaspa hiç kimse dur diyemedi

Çok amatörce yönetiliyoruz. Aynısını bayern'e yap ağzına eder
ya transfer iğrenç iş - ev ararken emlakçı elinde olmak gibi bir şey.

menajerine çıtlatırlar resmi olmayan yerden haber ederler . menajer oyunucusunu kafalar eder.

teknik olarak Boey ile görüşmemiş oluyor işte-bundan dolayı menajer olmak tam terbiyesizlik işi

35e satıp kadroyu guclendirmekten sonra anlamı yok adam orta saha almayacağız diyor.Boey yerine ortalama bir adam geleceği için güç kaybetmiş olacağız her türlü.Boyle şampiyon olacak takım olmaz.Sag bekin gider o parayla diğer mevkileri güçlendirirsin o zaman Boeyin gitmesi koymaz ama hem o parayı alıp sadece bek alırsan bir anlamı yok

Boeyi 30 dan aşağı vermemek lazım yarısı bankalar birliğine gidecek yerini doldurma imkanımız yok kadroda eksiğimiz çok fazla zaten

Manu da devreye girdi diyorlar boey bizden yana olursa 30 u bulur rakam bence!

ya transfer iğrenç iş - ev ararken emlakçı elinde olmak gibi bir şey.

menajerine çıtlatırlar resmi olmayan yerden haber ederler . menajer oyunucusunu kafalar eder.

teknik olarak Boey ile görüşmemiş oluyor işte-bundan dolayı menajer olmak tam terbiyesizlik işi
Dirayetli durursan bir önemi yok futbolcunun fikrinin. Marcao da geri adım attık sonrası kötü oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt