Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki ve Ridvan bos transferler. Iki vasat oyuncu. Yonetimin bu hataya dusecegini zannetmiyorum.

Haydi bakalım Tete yi bonservis kazanarak gönderip Zaniolo yu geri çağıralım

Hamza Hamzaoglu sampiyon olduktan sonra "icimizden hallederiz, pahali, gerek yok" vs.. dedi durdu, sampiyonluktan sonra yapilan sacma sapan islerden dolayi hem biz kaybettik hem Hamza hoca kaybetti. "Götürür, idare eder" gibi ifadeler Sampiyonlar Ligi'ne düzenli olarak katilmak isteyen kulüplerin kadro planlamasindaki mantigi olamaz. Beksiz, tek kanatla, tek orta sahayla oynayan takim olamaz.

Zekinin kariyerinde Ligue 1 ve Serie A var Trendyol Süper Lig yok
1706219573488.webp

Levent Tüzemen :Zeki Çelik'in menajeri ile görüştüm. Kendisi bana ingiltere Premier Lig'den bir teklifin olduğunu şu anda onlarla görüşme halinde olduklarını söyledi. bonservis bedeli olarak da 8 milyon euro istiyormuş Roma

Dubois hamlesi hataydi zaten o zaman da anlamamistim. Su saatden sonra dogru duzgun adam alabilmek cok zor. Hic almasak daha dogru hamle olur gibime geliyo. Elimizde Kaan var ama tek basina 20+ goturur mu - onuda sanmiyorum. Sol bek ise buyuk sorun.

Problem o ki Avrupadan topcu alabilmek cok zor simdi. Kimse iyi adamini satmak istemiyo, pazar yok suan.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

boeyden yana geriye pas atan zekiye.. boey sıradan topçu olsa 15-20 ler için kulüpler sıraya girmez.. bu ajaxlar, portolar, napoliler satış yapıyorlar da ne oluyor bayern, real, city falan mı oluyorlar o paralarla.. en profesyonel 2-3 oyuncundan birini satacaksan değerini bulacak.. ya da iyi bir planlama ile yerini dolduracaksın. kıran kırana şampiyonluk mücadelesi var iken çok fazla oturmuş taşlarla oynamazsın.. bizim takım hiç bir zaman bonservislerle bu güne gelmedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt