Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu takası öneren kulüpler orta saha önersin bari yoksa bizimkilerin alacağı yok

Ister seve seve ister verecekler. Yok öyle hazır pişmiş adamı beleşe almak. Fransa ligindekiler hazır olmadığı için almıyorlar zaten orada. Sascha direkt takıma monte edilir.

Ayrica mazraoui sakat transfermarktta gördüm.

Biz oyuncu mu satıyoz mafya hesaplanmasına mi gidiyoz niye herkes bir karşılıklı racon kesme beklentisi içinde yav

Amrabata 9 milyon kiralik bedeli ödediler ve alip bize yollamayi istiyorlarsa, 20 milyonluk opsiyonu cekmeliler. Baya gercekci geldi bana.

Manchester United'dan Bissaka + Pellistri satin alma opsiyonuyla kiralik istenebilir Boey ilgisi varsa.

Boey sonrası Rennes'in 2 sağ bekinden birisini almakta mantıklı. İki içinde çok potansiyelli diyorlar hatta bu gün Assiganon için yedek kalmak istemeyeceği için ayrılmak isteyebileceğine dair haber vardı Fransa kaynaklı direk o yüzden o ikiliden birini çekebilirsek ona da varım ama benim aklım hala Lecce'deki Gendrey'de yani Lecce para kazanma şansı varsa satar 300 bine aldıkları biri 7-8+ bonusa verirler gibi geliyor bana.

Genel olarak unutuluyor ama halen Avrupa'da devam ediyoruz.

Rotasyon kuvvetli olmazsa lig maçlarına yine sorun yaşayacağız Prag maçını geçebileceğimizi düşünürsek 4 maç oynayacağız dönüşlerinde yorgunluk vs olursa büyük sıkıntı olur.

büyük kulüpleri boey için birbirine kırdırdı, 15m ile başladık 40m euro ya satacaz kaç boyutlu satranç oynuyorsun be adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt