Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.279
- 3.371
- 2.223
Çünkü bilmiyorlar
Hiç biri mi bilmiyor yav Ertan sabuncu falan da sessiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü bilmiyorlar
O dönem Fatih Terim'in de yönlendirmeleri sonucunda kulüpte yüksek bınservis ve düşük maaş ile genç scout transferleri yapma politikası uygulandı. Bi dönem devam etti ama alınan başarısızlıklar sonucunda vazgeçildi. Marcao, Boey, Nelsson o dönemin mahsulleri. Ama Cicaldau, Morutan da o dönemin mahsulleri. Bazısı tuttu bazısı tutmadı. Şu an kulüp olarak tam tersi politika izliyoruz. Düşük bonservis yüksek maaş. Bunun sonucunda da Zaha, Tete, Ziyech falan yapıyoruz.sacha bize en az 25 kazandırarak giderse iyi olur. böyle bir kaliteyi 1m'a getiren herkese helal olsun.
şimdi yapılacak işler daha fazla. yerini doldurmak çok zor. yönetim umarım doğru topçuları getirir.
ilk net fiyatı Fabrizio girer büyük ihtimalle. Bayern tarafından bilgiyi akşama kadar en geç alır.Hiç bir muhabir detay hakkında bilgi veremiyor çok ilginç yine kazıklandık muhtemelen
Adam kenetlenme toplantısında maaş ödeme vs sorunu olmadığını bunun fblilerin uydurması olduğunu açıkladıDursun Özbek cebinden ödedi kalan primleri vs. bu gerçeği sen bilmiyorsan takip etme zaten takımını.
O para akışı için sadece örnek 15'inde ödemeler var ama para gelecek ayın 5'in de gelecek mesela o ara başkan parayı ödüyor sonra para gelince geri alıyor. Yani para verip sonra almıyorluk bir durum yok. Nakit akışı bazen uymadığında bu yapılıyor.Dursun Özbek cebinden ödedi kalan primleri vs. bu gerçeği sen bilmiyorsan takip etme zaten takımını.
He Samet algı yapıyorum valla şu an seninle uğraşacak halim yok. Git başkasını trolle.Adam kenetlenme toplantısında maaş ödeme vs sorunu olmadığını bunun fblilerin uydurması olduğunu açıkladı
Geçen erden de yaptığı toplantıda bunun kolpa olduğunu fblilerin içeriyi karıştırmak için söylediğini tekrardan belirtti
Sen şimdi kalkmış kulüp maaşları ödeyemiyo dursun kendi cebinden ödüyo diyosun
Bu iftiranı kanıtlaman lazım algı yapamazsın yalan beyanlarla
Ya hocam boş ver konumuz bu değil zaten. Onca eleştiri arasından bunu cımbızla çekmeye gerek yok. Sonuç ortada ödeyebileceğinden çok daha büyük maaş bütçesi altına girdiler. Bunu görmemek fanatikçe bakmak olur bana göre.O para akışı için sadece örnek 15'inde ödemeler var ama para gelecek ayın 5'in de gelecek mesela o ara başkan parayı ödüyor sonra para gelince geri alıyor. Yani para verip sonra almıyorluk bir durum yok. Nakit akışı bazen uymadığında bu yapılıyor.
Bu da dogru degil. Maas butcemiz gecen aciklandi, yanlisim yoksa 34-35 milyon euro (garanti ucret). Sirf sponsorluklardan bu sene yaklasik 50 milyon euro aldik. Hepsi bilancoda aciklandi.Ya hocam boş ver konumuz bu değil zaten. Onca eleştiri arasından bunu cımbızla çekmeye gerek yok. Sonuç ortada ödeyebileceğinden çok daha büyük maaş bütçesi altına girdiler. Bunu görmemek fanatikçe bakmak olur bana göre.
Daire Deniz görüyorsa ben 55 veririm...Amma tatava yaptınız haaaa
Marcao gidince de millet ağlıyordu yenisini bulamayız diye, Garry, Bruma, Zaniolo ve hatta Ozan ve Ndiaye için bile.
1 milyona aldığımız adamı 25'e satabiliyorsak ne güzel iş yahu.
Önemli olan, parayı doğru kullanıp bu şekilde devam edebilmek.
Boey'den 25, Zaniolo'dan 25, Nelsson'dan 15 bir de CL'ye kalabilirsek bir senede 100 m euro gelir elde ediyorsun.
Bu para doğru kullanılırsa ligin Bayern'i olursun.
Giderse alan hayrını görsün. Kalırsa da yeri baş üstüdür.
Bu bok gibi ligde şampiyon olmak için sağ bek pozisyonuna Kaan da yeter Dubois de.
Sene başında 2 milyona aldığı daireye almancının biri 50 milyon TL teklif etse sanki o daireyi satmayacaksınız. :d