Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes ağız birliği etmişçesine 20 milyonun üzeri diyor ne kadar üzeri abi. 25 altına vermeyin adamı.

Şuna bak özel jet yollamışlar sanki anlaşmış gibi emri vaki yaparak topçu alacaklar

He Samet algı yapıyorum valla şu an seninle uğraşacak halim yok. Git başkasını trolle.

Sanki basın toplantısında nasıl ödediklerini açıkladılar? Bir işletmede birileri cebinden para veriyorsa işlerin yolunda gitmediğini az çok anlarsın ama bunu senden beklediğim için ben hata yapmışım pardon.
Varsayımla hareket edip fblilerin değirmenine su taşıyosun ve bunu da biliyomuşsun gibi aktarıyosun

Kanıtla dendiğinde de kanıtlayamıyosun

Yönetim kötü de ama iftira atma bişey bilmiyosan hele de açıklanmış şeyler üstünden karalama kampanyası yapma

Normalde attığın bu iftira sonucu ceza alman gerekir ama bi anlık gaflete düştün diyip olay yerine modları çağırmıyorum,lütfen bi daha yapma

Bu da dogru degil. Maas butcemiz gecen aciklandi, yanlisim yoksa 34-35 milyon euro (garanti ucret). Sirf sponsorluklardan bu sene yaklasik 50 milyon euro aldik. Hepsi bilancoda aciklandi.
O zaman niye aksadı? Buna sabuncunun yazdıklarına inandığımızdan mı söylüyoruz?

Dün eski açık'ta içeriden haber alan adamlar falanda söylüyor. Bu transfer döneminde düştüğümüz durum da ortada yani illa her açıklanana suyun diğer tarafı gibi koşulsuz şartsız inanalım mı?

Gitmesi sorun değil beyler niye anlamıyorsunuz ya Boey bizdeki bir oyuncunun gelebilecek top seviyesi neredeyse ve bu adamı bu pasaport bu yaşla 15 milyona bırakacaksak biz kimi kaça satabiliriz gerçekten gitmek istemesi de bir şey ifade etmiyor dünyada ilk olmaz heralde gitmek istediği halde satılmayan topçu, bu bizim eşiğimizi belirleyecek transfer gelen paradan ziyade.

Şu adamın yarısı kadar top oynayaman Elif, Vedat, Cenk vs 20 + lara gitti biz yarı devrede 15'e Boey'ı bırakırsak ben de olsam Nelson'a filan bundan sonra bir Avrupa kulübü olarak 5 milyon teklif ederim nasılsa gitmek isteyince iş bitiyor.

Varsayımla hareket edip fblilerin değirmenine su taşıyosun ve bunu da biliyomuşsun gibi aktarıyosun

Yönetim kötü de ama iftira atma bişey bilmiyosan hele de açıklanmış şeyler üstünden karalama kampanyası yapma

Normalde attığın bu iftira sonucu ceza alman gerekir ama bi anlık gaflete düştün diyip olay yerine modları çağırmıyorum,lütfen bi daha yapma
hadkjahdkajsd lan verin ceza iftira attım. Te Allah'ım yaa neler yaratıyorsun...

Ya hocam boş ver konumuz bu değil zaten. Onca eleştiri arasından bunu cımbızla çekmeye gerek yok. Sonuç ortada ödeyebileceğinden çok daha büyük maaş bütçesi altına girdiler. Bunu görmemek fanatikçe bakmak olur bana göre.
Kaç kere açıklandı o maaş bütçesinin ödenebilir olduğu. Cl'ye katılmasak tamam ama katıldık ve seneye yüksek maaşlı çoğu oyuncuda Mertens, Muslera(kalsada daha düşük maaşa kalacak), Ndombele, Ziyech(almaz istek) gidiyor. Tete şuan bile gidebilir. Satılması zor olan bir tek Sergio var. Diğer oyuncular gönderilmek istendiğinde zaten alıcısı çıkacak isimler. 35-36 yaşıbda isimler değil ki.

Bu da dogru degil. Maas butcemiz gecen aciklandi, yanlisim yoksa 34-35 milyon euro (garanti ucret). Sirf sponsorluklardan bu sene yaklasik 50 milyon euro aldik. Hepsi bilancoda aciklandi.
Millet kafayı yemiş ya. Bir fbli muhabir kuyuya taş atıyor 40 gsli çıkaramıyor :(

sana clap verdim

O zaman niye aksadı? Buna sabuncunun yazdıklarına inandığımızdan mı söylüyoruz?

Dün eski açık'ta içeriden haber alan adamlar falanda söylüyor. Bu transfer döneminde düştüğümüz durum da ortada yani illa her açıklanana suyun diğer tarafı gibi koşulsuz şartsız inanalım mı?
eski açık yaz dönemi Thuram ı alacak Erden diyordu.
sabun yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt