Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğruysa Erden hepimizin boynuna dolayabilir. karşı geleni zorla tutarız15 diyenler hele bi bakın doğru mu haber
Sacha boey, 25M€+ 7.5M€ bonuslar karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu.
(BILD)
Hızlı hızlı yazarken aklıma ilk o geldi. Bir sürü kişi söyledi yazdı. Maaşlar tıkır tıkır ödeniyor ben iftira attımeski açık yaz dönemi Thuram ı alacak Erden diyordu.
sabun yasak

Obaaaa15 diyenler hele bi bakın doğru mu haber
(BILD)
Gerçekse süper şu şartlarda.15 diyenler hele bi bakın doğru mu haber
(BILD)
Nurullah iyi oku.
Nurullah iyi oku.
iftira yasakHızlı hızlı yazarken aklıma ilk o geldi. Bir sürü kişi söyledi yazdı. Maaşlar tıkır tıkır ödeniyor ben iftira attım![]()
O zaman niye aksadı? Buna sabuncunun yazdıklarına inandığımızdan mı söylüyoruz?
Dün eski açık'ta içeriden haber alan adamlar falanda söylüyor. Bu transfer döneminde düştüğümüz durum da ortada yani illa her açıklanana suyun diğer tarafı gibi koşulsuz şartsız inanalım mı?
küs müyüzObaaaa
Gayet iyi yolu açık olsun
Nakit akışı diyoruz. Ödeme ile gelecek para zamanı uyuşmamıştır o yüzden cebinden vermiş o para gelince alacaktır. Bu arada onların her verdiği haberde doğru çıkmıyor. Çok yanıldıkları oluyor.O zaman niye aksadı? Buna sabuncunun yazdıklarına inandığımızdan mı söylüyoruz?
Dün eski açık'ta içeriden haber alan adamlar falanda söylüyor. Bu transfer döneminde düştüğümüz durum da ortada yani illa her açıklanana suyun diğer tarafı gibi koşulsuz şartsız inanalım mı?
Nurullah iyi oku.