Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi fener çöplerini bile 10+ milyona satarken biz Boey'i 25'den aşağı bırakırsak skandal olur. Gitmek isterse istesin tapusu bizde gerekirse yatır 1.5 sezon zaten 450k euro alıyordu sanırımç

Şaka maka 30a satacağız gibi ha ben 20ye fittim açıkcası.30m euro demek 1 sezonluk şl geliri demek bu sene şampiyon olmuş kadar para girecek kasaya. Yerini tabii ki dolduramayız ama yapacak bir şey yok değerini bulan oyuncuyu satacaksın.

reklam işkencesi size kurban olsun gsc

forumdan çok reklam görüyorum sağlık olsun

Boey'in satışından gelen karın %15'i Rennes'e gidecek. Yani 25 milyona satarsak yaklaşık 3.5 milyon euro eski takımına gidecek ve bize 21.5 milyon euro kalacak. Bu sebeple 25'ten aşağı asla satılmamalı.

Kulubun sadece faal olan futbolcu giderleri mi var? Devam eden Florya projesi de var, odenmesi gereken taksitler (onceki donemlere ait), bunun masraflarini kim oduyor? Daha gecen hafta 5 tane eski futbolcumuza tazminat odediler milyonlarca euro yu bulan. Iste Feghouli, Omar icin ve digerleri.
Aynı zamanda Divanda'da açıkladılar geçmiş dönemde yapılan vergi taksitlendirme anlaşmasının bu döneme tahakkuk eden kısmını da ödemişler ki o da ciddi bir paraydı.

normalde 30 yaş üstü kanat ve bek istemem ama hemen akşama James Tavernier çekin getirin .

Ligin içinden geçmezse bişi bilmiyorum . az buçuk ateşleyin rangers salar zaten

Sonraki satıştan pay koyarız boey 10’sene bayernde kalır. Ayık olmak lazım nakit kardeşim vade taksit bonus monus yok s gidin denmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt