Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak kaynak arkadaş işimiz var çalışıyoruz herkes aynı soruyu sormuş Bayern taraftar sayfası paylaşmış

Boey yerine Assignon iyi olur ama bana sanki bu ilk ismi çıkan Senaya ismi daha oluru var gibi sanki. Assignon için ne kadar isterler bilemiyorum ama ayrılmak istediği ile ilgili bir haber vardı Senaya ise daha ucuz olur herhalde.

Boey yerine Assignon iyi olur ama bana sanki bu ilk ismi çıkan Senaya ismi daha oluru var gibi sanki. Assignon için ne kadar isterler bilemiyorum ama ayrılmak istediği ile ilgili bir haber vardı Senaya ise daha ucuz olur herhalde.
Araştırdım oraya yeni transferde yapılmış Assignon şuan 3.sağ bek konumunda. Alırken aynı durum Boey içinde geçerliydi. Teklifleri değerlendireceklermiş 6-7 civarı biter muhtemelen

türkçe bile yazamıyor ya.
roma transfer komitesi torino'ya gitmiş, oyuncuyu torino'da istiyor gibi anladım.
Torino'nun da istediği konuşuluyordu yabancı basında ama sonra Roma ile anlaştı haberleri çıktı ve Roma bir oyuncunun maaşından çıktığında bitirecek transferi en son haber böyleydi.

Assignon Boeyin arkadaşı. Boeye eğer çok gitmek istiyorsan arkadaşını ikna et öyle git şartı koşmalıyız :D

fiyatını bulan herkes satılsın tabii ama yerini doldurabilmek önemli.Yönetim bugüne kadar oturdu mesela kimse gelmedi bundan dolayı sıkıntılı.Gomis'i de mesela gönderdiğimizde kimseyi getiremedik yerine aynı şeylerin olması sorun benim açımdan.Barış mesela ederi 20+ onu getirdiklerinde gitsin tabii fakat yerine adam almazsan o zaman bir manası kalmıyor.Bizim gibi takımların yüksek bedele oyuncu sattığında yerine 1-2 mevkiyi güçlendirmesi lazım fb gibi değil tabii onlar bütün parayı yayıp 5-6 oyuncu alıyorlar kadroları olmadığı için.Bizde zaten öyle bozuk bir iskelet yok , Barış'ı satacan mesela 30a gidicen bunun 20siyle 2 tane iyi oyuncu alacaksın , bu modelle gidilmesi lazım.5 5 basıp 6 tane oyuncu almak saçma tabii.Böyle böyle muazzam kadron olur hem aldığın oyuncuyu da satma ihtimalin olur direkt kemiksiz 10 milyonu 25 yaş altı adamlara vermek lazım.

kaynak değil fikir

IMG_20240126_133505.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt