Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Kaynaksız beyanlar forum kuralları gereği yasaktır.
Raporladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynaksız beyanlar forum kuralları gereği yasaktır.
Raporladım.
Transferin kapanmasına kaç gün kaldı ?
şampiyonluğu daha tatlı kılan şey bu çöplük ligde zaten bu - yoksa CL bileti haricinde teneke parçasından başka işe yaramaz Süper Lig şampiyonluğuSadece hakem olsa iyi. Rakip takımlar mücadele etmiyor bunlara
Bu arkadaş içeriden direkt bilgi aliyor SAĞLAMDIR
Araştırdım oraya yeni transferde yapılmış Assignon şuan 3.sağ bek konumunda. Alırken aynı durum Boey içinde geçerliydi. Teklifleri değerlendireceklermiş 6-7 civarı biter muhtemelenBoey yerine Assignon iyi olur ama bana sanki bu ilk ismi çıkan Senaya ismi daha oluru var gibi sanki. Assignon için ne kadar isterler bilemiyorum ama ayrılmak istediği ile ilgili bir haber vardı Senaya ise daha ucuz olur herhalde.
Torino'nun da istediği konuşuluyordu yabancı basında ama sonra Roma ile anlaştı haberleri çıktı ve Roma bir oyuncunun maaşından çıktığında bitirecek transferi en son haber böyleydi.türkçe bile yazamıyor ya.
roma transfer komitesi torino'ya gitmiş, oyuncuyu torino'da istiyor gibi anladım.
Hazırlık olsa da şu an kime gitsen x2 fiyat çekecektir senin 30 kağıt aldığını görüpGelen para nasıl kullanılacak sence yani hazirliksizmi yakalandik? Malum şampiyonluk yolundayken riskide var para güzel.olsada