Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4744.webp

Bu assignonun da fazla maci yok yav 24e girecek. Iş yaparmi yoksa yanlis yoldamiyiz

Boeyi sattiktan sonra alacagimiz adamin fiyati baya yüksek olur.

1. Sebep, transfer sezonunun kapalmasina az kaldi. Adamlarin ilk 11 oyuncusunu istersen, onlarda yerini doldurmali. Belki dönemin basinda 5 milyon degeri olan oyuncuyu artik 8-9 milyon civari anca satarlar.

2. Sebep senin cebine para girdigini görüyorlar. Sirf ondan daha fazla para isterler.

Soppy ne durumda? O da Rennes çıkışlı en son Atalanta'ya gitmişti oynatmıyorlarsa belki kiralık falan çözülebilir.

Boey gittikden sonra net direk katkı alacağımız 2-3 tane oyuncu almalıyız. Fırsat transferi felan işlerine girmememiz lazım.

boey'i 30'a satıp bu arkadaşı 5 civarına bitirsek süper iş.

+25 kar -%20'si eski kulübü ve menajerlik şirketine gidecek deniyor- 20 m eur net kar.

23 yaş adamın yerini yine 23 yaş adam ile dolduruyorsun. tutmazsa bile yine en kötü 3-4'e falan satarsın. tutarsa ne ala.

başından sonuna başarılı bir iş olur.

Date Ukrainian girl reklamı hoşumuza gitmiştir
reklama tıkladım ukraynalı bir çıtır ile görüşüyorum, 25 bin euro istedi ailesi ile mahsur kalmış gönderdim parayı uçak bileti fotosunu atmış gelince evlenecez. biraz önce aradım bu numara kullanılmıyor diyor heralde güvenlik için numarasını değiştirdi

Assignon'u alıyoruz ama Feyenoord da görüşmelere başlamış

Hazırlık olsa da şu an kime gitsen x2 fiyat çekecektir senin 30 kağıt aldığını görüp
Ederinin çok üzerinde fiyat talep edildiğinde masadan kalkmayı bilmek gerekiyor. Bunun için de alternatifli bir liste önceden hazır edilmiş olmalı...

reklama tıkladım ukraynalı bir çıtır ile görüşüyorum, 25 bin euro istedi ailesi ile mahsur kalmış gönderdim parayı uçak bileti fotosunu atmış gelince evlenecez. biraz önce aradım bu numara kullanılmıyor diyor heralde güvenlik için numarasını değiştirdi
Reis tabi güvenlik içindir. Biliyorsun şu an savaş var oradan çıkmak kolay değil. Bilerek iptal etmiştir numarasını takip etmesinler diye. Senin adına çok sevindim düğüne çağırırsın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt