Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blas bize uygun bir oyuncu gibi gelmedi bana.
Değil zaten Gronbaek'i alalım onun yerine bize daha uygun yeri Gelir Kerem D. yerine yeri gelir Mertens yerine oynar. Maaşı da az olur Blas 2.5-3 milyonda maaş ister. Gronbaek'i 7-8 bonservis+ pay -bonus ve 1 milyon civarı maaşa getirirsin.

Boey'in rekorunu kısa vadede geçebilecek bir tek Zaniolo var o da İtalya Milli takımının oyuncusu olduğu için nasıl ki Boey'in Fransa vatandaşı olup yakın zamanda milli takımda forma giymesi bekleniyorsa bu ikisini geçebilecek bir bonservis bedeli yakın vadede göremeyiz.

Oyuncu alırken pasaportun önemli eğer Boey Fransa milli takımı yerine Kamerun'u seçmiş olsaydı muhtemelen bizden giderken bu fiyatlara çıkamayabilirdi.

ha şimdi bu transfer haberciliği mi bu....

illet ...lanet etkileşim manyakları sizi

Nurullah çarpraz koparanlar konusundaki engin bilgin artık beni dehşete düşürüyor. Bu da mı koparmış yaw. Kimi beğensem gelip çarprazı yok yazıyon. Üzüldüm şimdi.
Ön çapraz bağ değil sanırım ama çapraz bağ ile ilgili bir sıkıntı yaşamış. 3 aylık bir sakatlık süreci var dikkatli olmak lazım.

Kopardığına emin miyiz 69 günde geri dönmüş 11 maç kaçırmış sadece.
Bu da pozitif bir örnek olsun:
Ekli dosyayı görüntüle 231983

Ön çapraz bağ değil de arka çapraz bağ kopardığı söyleniyor. Koparmamış sanırım ama ufak bir işlem görmüş orası belli. Van Dijk güzel örnek olmuş hocam mesela Leverkusen'de Writz'de bu sakatlıktan çok iyi döndü ama oyuncuların bir çoğu bu sakatlıktan eski halleri gibi dönemiyor.

Allah aşkına kimi alıyosanız alında yeterki kapalı takıma atak yapmayı bilen birilerini alın

Premier Ligin sefiri Zaha bile burda otobüslere kamyonlara karşı çırpınıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt