- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
Boey duruş sergilemiş. Helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklıma müthiş bir fikir geldi.
Boey'nin satıldığı gün her yere yalan haber yayalım GS Boey'den gelen bütün parayı borçları kapatmak için harcadı diye. Böylece kimse astronomik fiyatlar çekemez oyuncuları için.
Nasıl fikir ama.
Ekli dosyayı görüntüle 231984
Çapraz koparma gibi bir durumu yok çapraz koparan adam 70 güne dönebilir mi?Nurullah çarpraz koparanlar konusundaki engin bilgin artık beni dehşete düşürüyor. Bu da mı koparmış yaw. Kimi beğensem gelip çarprazı yok yazıyon. Üzüldüm şimdi.
Rıdvana gerek yok pahalıya kaçar Ömür oluyorsa isterim Barış hem sağ bek hem sol bek hem de sağ kanat oynar.Günay
Kaan Emin/Metehan Abdülkerim Ridvan
Eyüp Demirbay
Baris Yazici/Ömür Kerem
X
Yerli forvet olarak birini öner @Umut Işık
Tamamen yerli ilk 11, ne diyorsun? Stoperlerdeki gencolarin yerine Kaan'i stopere kaydirip sag bek mi alalim yoksa?
Oooopo recebimm hoşgeldinnnn nerelerdeydin. Kacirildin sandimcok gizli bir operasyondu
Boey'in menajerlik şirketi Koç'un anlaşmalı iş yaptığı, hülle çevirdiği Rogon'du sanırım. Sezon ortasında menajerin zorlamasının sebebinin o olduğuna eminim. Mümkünse Rogonla çalışan futbolcuşardan uzak durmak lazım. Kulüp buma dikkat etmeli.fenerliler halay cekıyor resmen boeyle ciddi güc kaybedecekler diyorlar,haklılar aslında
keremın ayagını torna yaptırdık dostumnerdeydin lan @Recep Timur
niye yaptın ki bunuGünay
Kaan Emin/Metehan Abdülkerim Ridvan
Eyüp Demirbay
Baris Yazici/Ömür Kerem
X
Yerli forvet olarak birini öner @Umut Işık
Tamamen yerli ilk 11, ne diyorsun? Stoperlerdeki gencolarin yerine Kaan'i stopere kaydirip sag bek mi alalim yoksa?
Mısır maçında turu geçebilirler Salah yok.Neyse beyler 28inin gecesi bakambu dönüyor en azindan iyi yönden bakmak lazım
Adamın dediği her şey yalan yanlış ama hala konuşuyorÇapraz koparma gibi bir durumu yok çapraz koparan adam 70 güne dönebilir mi?
zaten bu yaşlarda oyuncu bilmene gerek yok. sadece hissediyorsun. bundan olur / ya da olmaz. bu.10 yıl önce ben de deli gibi oyuncu biliyordum
şimdi konuşulanların çoğunu tanımıyorum
yaşlandık