Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'in menajerlik şirketi Koç'un anlaşmalı iş yaptığı, hülle çevirdiği Rogon'du sanırım. Sezon ortasında menajerin zorlamasının sebebinin o olduğuna eminim. Mümkünse Rogonla çalışan futbolcuşardan uzak durmak lazım. Kulüp buma dikkat etmeli.

Değiştirdi şirketi

Teknik oyuncuları filan geçelim bize zevk veren futbolcular atletik veya mücadeleci oyuncularla oluyor.

Tam saha pres yaparken böyle yamyam gibi rakibin üzerlerine çökelim kaptığımız toplarla en hızlı şekilde kaleye gidelim.

Bizim kaleye gelmeye çalışan takımlar korkularından top süremez hale gelsin.
kamada

Adam ilk geldiğinde bu çöpü kim buldu diyodunuz,marsilya maçında sakatlığı nüksedince kronik diyodunuz,fbye gitmek istiyo kolpası atıldığında ana avrat + bacı düz gidiyodunuz şimdi geldiğimiz noktaya bak 30m euro kazandırdı

Sizin adınıza ben utanıyorum

Boey'in menajerlik şirketi Koç'un anlaşmalı iş yaptığı, hülle çevirdiği Rogon'du sanırım. Sezon ortasında menajerin zorlamasının sebebinin o olduğuna eminim. Mümkünse Rogonla çalışan futbolcuşardan uzak durmak lazım. Kulüp buma dikkat etmeli.
Değil Stellar'a geçti Boey bu sezonun başında.

Adam ilk geldiğinde bu çöpü kim buldu diyodunuz,marsilya maçında sakatlığı nüksedince kronik diyodunuz,fbye gitmek istiyo kolpası atıldığında ana avrat + bacı düz gidiyodunuz şimdi geldiğimiz noktaya bak 30m euro kazandırdı

Sizin adınıza ben utanıyorum
boey 2 sene sonra tekrar bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt