Buğra Baranok
Cezalı
- 15 Temmuz 2023
- 74
- 11
- 53
Seneya olmaz. 2 sağ bekten biri takımında vermezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli sol bek şu yönden iyi olur. Demirbaya muhtaç kalmayıp yabancı 8 oynatabiliriz
Gelmesin. 30 yaşındaNapoli dendonkêri almış zielinski mi geliyo
Fakat Torreira'nın yanına koyabileceğimiz elle tutulur yabancı orta sahamız yok.Yerli sol bek şu yönden iyi olur. Demirbaya muhtaç kalmayıp yabancı 8 oynatabiliriz
Ben de hazır para da varken artık yabancı sol bekten yanayım ama Türk olayı için Rıdvan düşünülüyorsa sağ bek savunması güçlü olmalı. Mesela sağ bek Assignon olacaksa sol beke de bu Locko çok iyi gider sanki.Ben Rıdvan yerine şu Brezilyalı çocuğu isterim ama sezon sonu alınırsa belki kiralık olarak Rıdvan olabilir geçici olarak
Gitsinler bi zahmet transfer yapsınlar artık. Ndombele demirbay olmaz orasıAman aman, ndombele oynar yerine demirbay iyidir
+ benjamin garreTorreira - Transfer
Zaha/Ziyech/Baris - Rafa Silva - Kerem
Icardi
işte bu sebeple 2 sezondur yapamadıkları 8 numara transferini yapsınlar artıkFakat Torreira'nın yanına koyabileceğimiz elle tutulur yabancı orta sahamız yok.
Bunlar Kaan'a da giydiriyorlardı. Keramettin admirin gelip laf sokup gitmesi lazımRıdvan niye kazık olsun, yerli oyuncu iyidir.
Senaya nereden çıktı? Sağlam bir duyumcu mu dedi yoksa olsa ne güzel olur diye hayal mi kuruyoruzVideosunda zaten lilian thuram izliyor gibi oldum
rıdvan 2-3 milyona gelirse şöyle bir artısı olur seneye komple yerli olacak yerliler
o zaman işe yarar işte
Ama boey geldiginde 20 yasindaydi. Bu 24e dayanmisBoey ile aralarında öyle çok bir maç farkı yok. Boey'de bize gelmeden önce Ligue 1'de 32-33 maçı mı ne vardı.
Alper Altun dediSenaya nereden çıktı? Sağlam bir duyumcu mu dedi yoksa olsa ne güzel olur diye hayal mi kuruyoruz![]()
Terzi, Erinç Bilican, Salim Manav dün akşam demişlerdi.Senaya nereden çıktı? Sağlam bir duyumcu mu dedi yoksa olsa ne güzel olur diye hayal mi kuruyoruz![]()