Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Bayern Münihle anlaşmak gerek dost kulüp olmak için.Alamadığımız potansiyelli oyuncuları Bayern Münih'i kullanarak alıp Bayern Münih'e satmalıyız ki her oyuncuyu da oraya satacak değiliz.1-2 böyle oyuncu alıp satarsak istediğimiz oyuncu pazarına girebiliriz bence..

Almanya'dan birine soralim son rakamlar ne diye tam olarak.

21 yaşındaydı bu da 23 yaşında adam. Boey geldiğinde bu Boey'in daha önünde görüldüğü için Boey'i satmışlardı.
2 yas fark var boeyin ozamanki mac sayisi normaldi. 23 dedigin 5 ay sonra 24e girecek. Arada baya fark var mac sayisi olarak. Izeyip alinir diyorsan eyvallah. Ben izlemedim

Aslında Bayern Münihle anlaşmak gerek dost kulüp olmak için.Alamadığımız potansiyelli oyuncuları Bayern Münih'i kullanarak alıp Bayern Münih'e satmalıyız ki her oyuncuyu da oraya satacak değiliz.1-2 böyle oyuncu alıp satarsak istediğimiz oyuncu pazarına girebiliriz bence..

Neden Münih özellikle anlamadım sen sürekli Cl'de ol vitrine çıkar oyuncunu Madrid de alır Man City de. Yeter ki sen oyuncu yetiştirmeyi bildiğini avrupa'da var olabildiği kanıtla oyuncunu isteyen çok olur

Blas klas 1 transfer olur.

Sağ sol bek için çıkan isimlere dikkat etmedim yorum yapamam ama Blas kuşların sülümanskilerini donunda sallayabilecek kapasitede 1 herif. Nanteste döktürüyordu, 8 numarada da sorunsuz oynayabilir.

1 taşla birkaç milyon kuş vurabiliriz. aramızdaki gizli kuşlar dahil

Bayern Münih haril haril sag bek arasa bile bizim oyuncunun listeye girmesi tamamen Sampiyonlar Ligi efektinden dolayi. Her sene orada boy gösterip oyunculari vitrine cikardigimizi düsünün. Her sene en az 1 oyuncuyu yüksek paralara gönderip yönetilebilir bir ekonomi olusturabiliriz ==== Lig sampiyonlugu.

Neden Münih özellikle anlamadım sen sürekli Cl'de ol vitrine çıkar oyuncunu Madrid de alır Man City de. Yeter ki sen oyuncu yetiştirmeyi bildiğini avrupda var olabildiği kanıtla oyuncunu isteyen çok olur
Her sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızın garantisi yok hem de bazı oyuncuların pazarına giremiyoz istesekte.Çoğu kulüp önceden orayı kapmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt