- 23 Temmuz 2011
- 75.521
- 51.050
- 4.693
Assignon'un rakamlar fena değil.
Turkiyede boey performansi verir o eleman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Assignon'un rakamlar fena değil.
Assignon'a varım demiştim taa ki Seneya'nın istatistiklerini görene kadar. Rakamlara bakılınca Assignon'un hücum yönü kuvvetli, defansı daha zayıf. Senaya ise defansta neredeyse Boey'e yaklaşmış. Hücumda da yok değil.Bu Marvin Seneya ikili mücadele konusunda acayip bir adammış ya, bizim takımın ikili mücadele kazanma canavarları Barış Alper maç başına (hava topları+yerden) 5.8 ikili mücadele kazanıp %55 başarı sağlamış. Boey 5.1 ikili mücadele kazanıp %49 başarı sağlamış. Marvin Senaya 5.7 ikili mücadele kazanıp %61 başarı sağlamış. Tabi şunu da eklemek lazım yerden kazandığı ikili mücadele oranı ve başarı yüzdesi Barış Alper ve Boey in çok daha üstünde. Hava toplarında biraz daha geride kalmış
Bek oyuncularında Avrupa futbolunda ilk kriter fizik kalitesi ve atletizmi olur sanırım, ki defans tarafı iyi olmak zorunda üst seviyelerde oynamak için. Mesela Boey 1.5 senedir bu performansı veriyor sadece. ilk geldiği sene oynadı oynamadı, sakatlık yaşadı Torrent geldi tamamen futbola küstü filan sadece 1.5 senelik performansıyla Bayern e transfer rekoruyla gitmesi gündeme geldi. Diğer yandan Barış Alper için bugün çok yönlü olmasından Avrupa takımları tarafından takip edildiğini filan konuşuyoruz Barış Alper in bu seviyede oynaması belki 1 senedir böyle. Böyle fizik kalitesi, atletizmi çok iyi oyuncular Avrupa futbolunda günümüzde çok daha önde oluyor. Mesela Nelsson geldiğinden beri çok net performans gösteriyor belki Şampiyonlar Ligi elemelerindeki maçlar haricinde 3 senedir çok iyi istikrarlı bir performans gösteriyor, doğrudan Danimarka Milli takımında oynuyor filan ama bu güne kadar Nelsson a gelen en yüksek teklif sanırım 13 mil.€ olmuştu. Başka bir örnek Marcao çok ekstraları olan sahaya karakter koyan bir stoper oyuncusuydu Avrupa Liginin en iyileri arasında yer aldı o sezon filan 13 mil.€ bonservis ile satıldı anca. Diğer örnek Kerem Aktürkoğlu geldiği günden beri sürekli üzerine koyarak farklı özellikler ekleyerek gidiyor. İlk geldiği sezon doğru düzgün oynamadan 6 gol 3 asist, ilk tam sezonunda 13 gol 13 asist yaptı, geçen sene 10 gol 14 asist yapmış, bu sezon yarım sezonda 12 gol 8 asist yapmış resmi maçlarda ama bu güne kadar Kerem için Galatasaray a gelen en yüksek teklif ne kadardır? Ama Boey 1.5 senelik performansıyla transfer rekorunu kırarak Bayern Münih transferi yapıyor
Uzun lafın kısası fizik kalitesiyle, atletizmiyle canavar diyebileceğimiz henüz 22 yaşındaki Marvin Senaya Boey sonrasında gidebileceğimiz çok uygun bir oyuncu gibi geliyor bana
Neler dendiKovakovic’i gördükten sonra Muslera’ya laf eden çarpılır. Yeni kaleci adapte etmek zor. Seneye ama artık bir çare düşünmek de şart. Seneye kontrollü bir kaleci değişimi olmalı. Muslera’da küstürülmemeli, belki sonrasında kaleci antrenörlüğü vs teklif edilir, gelecek sezon yarı zamanlı sahada olur
27-28.Takip edemedim kac deniyor bonservise
Bu kadar basit aslında ama bunu düşünemeyecek taraftarlar var . Yanı devre arası müthiş adam düştü al düşmedi alma. Sanaye isterim ben . Bir sol bek bir de 10Cok fazla para harcamadan ihtiyac olan yerlere 2-3 transfer yapilip, parayi yaz'a saklamak lazim.
Bradley Locko ve Marvin Senaya alınırsa işin atletizm tarafında, fizik mücadele tarafında başka bir seviyeye gelir takım. Zaha-Kerem-İcardi-Ziyech ve Mertens gibi oyuncuları ileri tarafta kullanmak için Locko-Barış Alper-Senaya Davinson gibi oyuncuları eklemek gerekiyor bu takımaAssignon'a varım demiştim taa ki Seneya'nın istatistiklerini görene kadar. Rakamlara bakılınca Assignon'un hücum yönü kuvvetli, defansı daha zayıf. Senaya ise defansta neredeyse Boey'e yaklaşmış. Hücumda da yok değil.
Hiç izlemedim, nerde oynar onu da bilmem ama 1, 2 milyona alınabiliyorsa bu genco alınsın. Müthiş istatistikleri var. İkinci bir Boey ihtimali olabilir.
Bayern yalan söylüyorboey 40 diyosunuz, bayern tarafi 28m acikliyor
Futboldan gram anlamayan ama hala ekranlarda ahkam kesen biri daha.