Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GEyTItlWAAEQxwh
gelir güzel
adamın geldiği yer - gittiği takım vs başarısı güzel

ama şu formayla bir anda görmek ...
bitmis.gif

Boey transferi, Angelino transferinden daha evvel resmiyete kavuşacak sanırım. İlginç. Artık zaman daralıyor, 2 şubat tarihine kadar hem sağ hem sol bek bakalım nasıl bir çözüm düşünülüyor.

Bonuslarla 40m euro sattıysak Erden Başkanın heykelini dikmek lazım. Ben kemiksiz 20ye razıydım baya sağlam ticaret olmuş
Bu sohbetlerin benzeri Zaniolo’da yapildi, sonucta transferin 5milyon euroya kiralik oldugu ortaya cikti. Umarim bu sefer akillanmistir yonetim.

Her şey bir yana

zaniolo'dan NE HABER ya

en az Boey trasnferi geliri var nerdeyse orda.

tüm süreci boyunca deli oldum nedir şartlar - maç sayacaktım hakikaten. Angelino gibi kenara mahkum mu edilecek - yoksa olacak iş mi nedir...

Çıt çıkmıyor yav. Yaz transferinde olduğu gibi son dk ndomb tarzı bir transfer yapmayız umarım.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taliscayı istememek tam bir süzme fussball cahilliği resmen yauv

şimdi gelse temizinden sezon sonuna kadar 15 gol 10 asist yapar

bunu yapacak başka topçuda yok alabileceğimiz!

herifin şekli belli şemalı belli

daha net bir şampiyonluk hamlesi olamaz
Ne taliscasi okan

Her şey bir yana

zaniolo'dan NE HABER ya

en az Boey trasnferi geliri var nerdeyse orda.

tüm süreci boyunca deli oldum nedir şartlar - maç sayacaktım hakikaten. Angelino gibi kenara mahkum mu edilecek - yoksa olacak iş mi nedir...
Almaz o kel g.wat. boşuna kiraladık bizde şl oynardı

İşim gücüm var ama çıkamıyorum forumdan. Paraya sevinecem de Boey reis gidiyor boru değil. Banlayın da ben de gideyim.

Şimdi gelecek parayı çok iyi yönetmeliyiz. 25 yaş üstü topçu alınmamalı bu paraya. Devre arası bu politikaya uygun topçu alınamıyorsa da kısa süreli kiralık oyuncu bakılmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt