Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'in ayrılığı için bir yandan mutluyum bir yandan da üzgünüm. Çünkü Bayern gibi dünyanın en büyük takımlarından birisine gitmesi hem Boey hemde Galatasaray için çok büyük bir prestij. Açıkçası 1 M civarında bir bonservisle gelmiş bir oyuncu için şu anda konuşulan bonservislerde müthiş bir başarı diye düşünüyorum ama işte Boey'in takımdaki rolü ve verdiği güven inanılmazdı. Açıkçası Torreira ile birlikte 11'de gördüğüm an bu maçta yenilsek bile rakibe üstünlük vermeyiz dediğim bir isimdi Boey. İlk yılında epey sıkıntılar yaşamasına rağmen inanılmaz bir dönüş yaparak kariyerini zirveye taşıdı yolu bahtı açık olsun aslan parçasının.

Son düzenleme:
Son gün forum time’ı:
54c5fa23b2d76c040e12e38e50314788.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek, sağ bek, on numara. 3 elzem hamle gelmeli. Sol bek yerli olsa mantikli, sağ bek ve 10 yabancı olmalı. Angelino gidecek herhalde, ndombele de göndermek lazım ama zor duruyor. Tete kalır bence, kanat rotasyonu hareketlilik olmaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fabriye uyuz olmaya başladım diğer transferleri aylık sosyal yardıma kadar fiyatları bilirken bizimkini bi söylemedi

Aspor 40 milyon euro diyor, 32 net+ bonus

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye yerli rotasyonu da çok güçlü olmak zorunda. O yüzden alırlar bu isimleri mutlaka.
Yerli rotasyonu elbet önemli tabi ama ne cektiysek cogunda zorunlu kaldigimiz icin gereksiz tonlarca yerli oyuncu getirdik göndermek icinde son günlere kadar ugrastik.
Zeki'yi ben sirf milli maclarda izledim, okadar ciktigi maclarda 2-3 iyi isler cikarmisti o kadar. Ridvan'i cok az izlemisimdir. Yetenegine bir sey diyemem ama fizigine boyuna bakarak bir bek icin cok yetersiz geliyor bana.

Net parayı görelim artık yaw Kap gelsin yarın sabah gitmiyo mu bu çocuk?

Burfanin anlattiklarina göre biz Boey‘yi değil Boey bizi satmış

Boey satışı yokken zaten çıkılacakmış BB'den, Boey satışı iyice rahatlatır bu durumda ellerini. Balkanda müjde diyordu işte bu giden paralar hep BB borcumuzdan düşüyor olması lazım. Dursun ÖZbek'in müjde dediği de BB'den çıkmak çok büyük iş yapmış olacaklar BB'den çıkınca en büyük vaatlerinden birileri buydu.
burası böyle ama çıkılana kadar her gelirden cukkalıyorlar tabiri caiz ise .

çıkmadık - boey transferinden de para gitcek oraya demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt