Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Gelmiyor zaten o da. Belki yaza yaza getiririm dedim nafile. Devre arası kimi bulacağız öyle atletik delici on numarayı hiç bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmiyor zaten o da. Belki yaza yaza getiririm dedim nafile. Devre arası kimi bulacağız öyle atletik delici on numarayı hiç bilmiyorum.
Ortak tavuk çiftliği mi açıyoruzYine payları az verelim diye hazırlık maçı ayağına para alacağız
Niye üstadMac falan yapmayalım bence gerek yok
Yine payları az verelim diye hazırlık maçı ayağına para alacağız
Cicaldau yu geri çağırabiliriz.İyi oyuncuya benziyor da takımda yeterince bencil adam var, Szymanski tarzı playmaker daha uygun olmaz mı? İcardi delirdi mesela Halil’e son maç, Zahaya da benzer muamele çekecek gibi 1-2 haftaya
Tete bizde yeterince patladı. Biraz da başkasına patlayabilir.ya gelecek sezon boey gibi patlama yaparsa

Mac falan yapmayalım bence gerek yok
Dursun, Leipzig-Bruma transferinde payı az vermek için hazırlık maçı ayağına -maç da oynanmadan para gönderdiler sanırım- 1 milyon € falan almıştı ya benzeri dönecek.Ekli dosyayı görüntüle 232021
alt tarafı 1 oyuncu trasnferi nevzat.
ortaklıklar
apokerim isteklerini sen ekliyor gibisin.
Forumumuzda time diye birşey yoktur rtaş