Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ödemeler direk ödenmiyor belirli süreleri var. Onlarinda işi görülsün diye hemen verek demisizdirİyi de zaten nakit vermeyip ne yapacaktık ki? Çek senet falan mı yazacaktık
Bunun Locası var VIP'si var. 10 olmasa bile 5-6 çıkar gibi iki maçtan sanki.Evet, biletler 50 euro dahi olsa 30 bin kisi 2 macta 3 milyon yapar ama yine de iyidir
Marcaoyu belmas mi satti 13e komiserim
Orda bile en azından Demirbay falan filan da var da forvet arkasında 36 yaşında adam var tek başına asıl bu şekilde sezon gitmez ki Mertens bu eforla muhakkak (geçen sene de oldu aynısı) Mart civarı yine çok büyük düşüş yaşayacaktır.Niye ortasaha ismi yok, anlamıyorum cidden, sezonu ndombele ile falan mı tamamlayacağız
Ee kim satti 13e onu soruyorum husnu komiserimMarcaoyla boey bir mi yaw boey gibisi 20 yılda 1 gelir .. Marcao max 17-18e satılırdı
Bilmiyorum haluk oyle dediİyi de zaten nakit vermeyip ne yapacaktık ki? Çek senet falan mı yazacaktık
Orda bile en azından Demirbay falan filan da var da forvet arkasında 36 yaşında adam var tek başına asıl bu şekilde sezon gitmez ki Mertens bu eforla muhakkak (geçen sene de oldu aynısı) Mart civarı yine çok büyük düşüş yaşayacaktır.