Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ortasaha ismi yok, anlamıyorum cidden, sezonu ndombele ile falan mı tamamlayacağız
Orda bile en azından Demirbay falan filan da var da forvet arkasında 36 yaşında adam var tek başına asıl bu şekilde sezon gitmez ki Mertens bu eforla muhakkak (geçen sene de oldu aynısı) Mart civarı yine çok büyük düşüş yaşayacaktır.

Gökhan Dinç: "Boey gidince acilen Assignon transferini bitireceğini düşünüyorum orada %15 pay üzerinden zaten bir ticaret akıyor."

Gökhan Dinç: "Bende ki beklenti Boey gittikten kısa süre sonra Assignon KAP'ı gelebilir."

Gökhan Dinç: "Ana plan sürekli değişebiliyor satılması ve talibi olan oyuncular çok belki Nelsson'a belki Tete'ye vs planlar tamamen değişecek duruma gelebilir."

sağbek assegnon 23
solbek vanderlan 21
10 no kamada 26

böyle birşey olacak gibi

Gökhan Dinç: "Avrupa'da transfer döneminin kısalmasından sonra sıcaklık artıyor."

lan Boey+Apokerim yazın mümkün değil dedim diye şom ağzıma

dokunmayın apokerime yazdan önce

Orda bile en azından Demirbay falan filan da var da forvet arkasında 36 yaşında adam var tek başına asıl bu şekilde sezon gitmez ki Mertens bu eforla muhakkak (geçen sene de oldu aynısı) Mart civarı yine çok büyük düşüş yaşayacaktır.

Valla Okan hocayı çözemedim, ortasaha istememesi çok garip, ya da yönetimi zorlamak istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt