- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Acuna muthis olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamBlas nasıl izleyen var mi
Acuna muthis olur
Boey 119 yıllık tarihimizin en başarılı transferi olacak geliş ve gidiş olarak.
Kim assignon şu an sakat dedi? Adam yedeklerdeRennes lyonun üzerinde birşeyler deniyor
Ne yapak üstat Ali Turap’ı mı yazakassignon herhalde çok iyi. hemen kadrolara yazılıyor..
Nesi müthiş mesela? Fifada özel kartı zamaninda geldi diye mi müthiş? 2 cumle yazsana son haliyle ilgili. Adamlarin 5-6 seneki önceki halini hatırlıyorsunuz sonra müthiş diyorsunuz. Sizin gibilere ndombele ziyech gibi bitikler müstehakAcuna muthis olur
Torrent denen adamdan T.D diye bahsetmek hata olur...Boeyi bitirme planı yapan Torrent de en mal T.D. olarak tarihe geçecek
Rieder sakat sedim ben assignon degil alintiladigin mesajda da öyle bişey yazmıyorKim assignon şu an sakat dedi? Adam yedeklerde
SgAcuna muthis olur
Tete satılsın da bozacaksa bozsun.Tete de satilirsa bu kadar para bizi bozar.
Nesi müthiş mesela? Fifada özel kartı zamaninda geldi diye mi müthiş? 2 cumle yazsana son haliyle ilgili. Adamlarin 5-6 seneki önceki halini hatırlıyorsunuz sonra müthiş diyorsunuz. Sizin gibilere ndombele ziyech gibi bitikler müstehak
bir noktadan sonra akışına bırakıyoruz artıknedenini anlamadığım şekilde nöbette huzurlu ve memnun arakadaşlar var .
tüm ihtiyaçlar yanına sağ bekte trasnferi bitmemiş statüde güncellendi - AVL için transfere 6 gün kaldı
Kaan Ayhan ya da Barış oynaması sağ bek sonra.. iyi mi yani?Ne yapak üstat Ali Turap’ı mı yazak
imkansız bu sezon wolvesta banko oynuyor hatta 3-4 tanede golü var yeni sözleşme teklif edeceklerdi bilmiyorum imzaladımıleminanın oluru yokmu?