Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina işi imkansız sezon başında bile Liverpool haberleri vardı şu form seviyesinden sonra sadece izlemekle kalırız.

Acuna bjkli medel gibi bir şeydi kısa boylu agresif ve kazma..En son dünya kupasinda izledim fena da oynamamisti tabi 1 yıl geçti üstünden şu an ne durumda bir fikrim yok..

Blas nasıl izleyen var mi

Sezon başında birkaç kez söylemiştim, "On numara pozisyonu için düşünebiliriz" diye. Ancak bazı arkadaşlar, büyük takımın baskısını kaldıramayabilir veya şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda oynamadığı için böyle düşünmüşlerdi.

bir noktadan sonra akışına bırakıyoruz artık
bünye alıştı
bunalıma neden oluyor bende.

çıt çıt hamlelerini yapmış - Sağ bekini rekor satıp anında 2güne doldurmuş olma - kadro konuşma ve maç bekleme hissiyatı fantazim baki.

muhabirlerde inanılmaz şerefsiz ,fener transfer yaparken hiç limit olayından,oyuncu satmaları gerektıgınden bahsetmıyorlar

ama mevzu biz olunca limit,oyuncu satılmalı vs

Takımı çorba yapmaya gerek yok!

Sağ bek sol bek merkez orta saha 10 numara tete giderse bir hızlı kanat ve yedek bir golcü alınıp transfer kapatılmalı.

muhabirlerde inanılmaz şerefsiz ,fener transfer yaparken hiç limit olayından,oyuncu satmaları gerektıgınden bahsetmıyorlar

hasta oluyorum.

bonucci - milnadan gelen garip adam - çağlar

sorgusuz sualsiz tık tık haber giriliyor.

bizde sürkeli BB konuşuyoruz - adamlar gırla para harcıyor sürekli

lyon rennes macına bakan var mı?
doue cok iyi oynuyor.
biz asıl bu cocugu almalıyız.
uzun top falan da atıyor.
Bu çocuk çok iyi olduğundan zaten Assignon'u satmaya okeyler ve sağ bek olynayabilen stoperde alıyorlarmış Assignon'da süresi azalacağı için gitmek istiyor o yüzden fırsat doğuyor zaten. Yani bunu satmazla ki aynı zamanda golü atan 10 no ile bu sağbek kardeşler aynı zamanda o yüzden formayı da kapmışken oyuncuda gelmek istemez.

Ama bunun sebebi biziz, bizim yöneticilerimiz ve teknik direktörümüz bu şekilde söyledi. Birilerinin gelmesi için birilerine gitmesi gerekiyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt