Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ ve sol bek için devre arasında yüksek bonservisler ödemek istemiyorsak Dubois ve kiralık opsiyonla Rıdvan'ı kadroya katıp esas hamleleri sezon sonuna bırakmak düşünülebilir. Soares, Acuna vs hamleler ile önümüzdeki sezon için hamle gücünü kısıtlamamak lazım.

Bir daha Sacha boey gibi sağ bek izlemeye ömrümüz yeter mi bilmiyorum.Ribery çok kısa süre kalmasına rağmen hala unutamadık.Ribery ve boey kesfettigimiz çok iyi iki yetenek.sanirim transferleri Fransadan yapmalıyız,Fransa'da şansımız yaver gidiyor.3-4 gelecek vaat eden futbolcu almalıyız kesin biri tutar.

her yönüyle unutulmaz oldun boey.. son dakikaya kadar vazgeçmedin.. her şey için teşekkürler..

kaya cilingiroglu kafayimi yemis feneri yalayip duruyo, gs buraya kadar sansli geldi ilerde 5puan falan fark olur, hayirdir?

Yeni gelecek oyunculara bu adam olmaz oyuncu değil demek için pusuda bekleyen arkadaslar . Bundan sonra bari köstek olmayın şu kariyer yapmak için klube faydalı olacak oyunculara . gunluk yaşamınızda onu bunu aynı şekilde takılın ama şu takıma artık negatif enerji vermeyin yav

İstanbulspor maçında sezonun en kötü maçını oynadık. Sakatlıklar, Afrika Kupası falan derken aynı oyunculara çok yük bindi.

Antep bizden 1 gün fazla dinlenmiş olacak. Mevcut rotasyonla Antep maçına kesin gözle bakamıyorum. Bu maça en azından sağ bek yetişse de Barış'ı önde kullanabilsek.

Şu Deschamps denen herif Sacha’yı milli takıma alsaydı daha fazla paraya satardık.
Şimdi alır artık.

„You wanna say something? Last message for the fans?“

„No“

Bu ne lan? 2-3 cümle söylesen nolacak? No derken yüz ifadesi vs hic hosuma gitmedi, umrunda degil adamin, ben de neye üzülüyom yav paramizi yatirin vinlayin

sachanın yerini aynı profilde mi doldurucaz yoksa bonservis konusunda daha cömert mi davranıcaz mesele o, şu pozisyonda risk almamak lazım bence...

GEzOuMZXAAA8Iwh

Eğer gerçekse isim tahminim şu Rıdvan'ı sol beke alacaklar. Kazımcan'a hiç güvenilmiyor kiralanacak. Sol bekte hiç adam olmadığı için de Acuna'yı yedek, tecrübeli diye yarım sezon kiralayacaklar.
Bütçe yoksa diye makul maliyetli birer yerli ve yabancı solbek alınabilir demiştim; Kazımcan' dan ümit yok. Sanırım bu yol izleniyor ama Rıdvan ve Acuna doğru isimler gibi gelmiyor; yine sözüm ona ''Fırsat transferi'' diye bilindik isimlere yöneldik anlaşılan. Bunlar birkaç ay için gelmiş olacak; mesela Levent Mercan ve Kevin Rodrigues hem birkaç ay idare ederdi; verimli olurlarsa da devam ederlerdi. Hurma Levent' i vermezse başkası denenirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt