Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu arada 6M’i underrated genç oyuncuya gömme işi bana çok sağlıklı gelmiyor. Senaya’nın bonservisi çok daha ucuz olur alacağı yıllık ücreti de öyle. Assignon’da konuşulan ücretlere çıkacağıma Senaya’dan devam ederim, çapraz bağ olayı da riskli.

Atletico bonservis kazanmak varken çağların kiralık gitmesine nasıl izin vermiş ilginç

Atletico bonservis kazanmak varken çağların kiralık gitmesine nasıl izin vermiş ilginç
Neden olacak kendileri şans vermiyor. Bunlara kiraladı hem 2 milyon kiralama bedeli alacak hem bunlar oynatacak Avrupa şampiyonasına gitme şansı yakalayacak,ordaki performans durumuna göre belkide araplara satacaklar

yönetimin boey sonrası süreçle ilgili kısa ve açıklayıcı iletişim stratejisi izlemesi lazım

acuna gelecekse de başkası gelecekse de bunu taraftara gerekçelendirmek gelen oyuncu üzerindeki baskıyı azaltır

yoksa dışardan bakınca tablo 23 yaşındaki adamları sat 33 yaşındaki adamlara göm gibi görünür

o yüzden bir süre doğru iletişim stratejisi izlemekte fayda var

Bütçe yoksa diye makul maliyetli birer yerli ve yabancı solbek alınabilir demiştim; Kazımcan' dan ümit yok. Sanırım bu yol izleniyor ama Rıdvan ve Acuna doğru isimler gibi gelmiyor; yine sözüm ona ''Fırsat transferi'' diye bilindik isimlere yöneldik anlaşılan. Bunlar birkaç ay için gelmiş olacak; mesela Levent Mercan ve Kevin Rodrigues hem birkaç ay idare ederdi; verimli olurlarsa da devam ederlerdi. Hurma Levent' i vermezse başkası denenirdi...
Yerli alınabilecek en iyi sol bek Rıdvan maalesef. Acuna işinin olacağını ben hala düşünmüyorum sakatlık olayı, hazır olmaması nedeniyle olmaz bence Berkay Yılmaz olabilir. Beklemek lazım 1 hafta içinde belli olacak zaten.

Acuna işini aklım mantığım hala almıyor. Elle tutulur yanı yok adamın iyi defansif özelliği ve hücumu var deseniz bile bu adam sakat kardeşim sakat adam Messi olsa ne yapayım ben onu.

Gelip kontejan doldurmasına değer mi. 2 maç sonra sövecez Barış Alper oynayacak ee niye getirdik biz bu adamı ? Rıdvanı alıp Rıdvana yedekleteceksek yine niye getirdik biz bunu diye sorarım. Alıp 11 oynatsan bu sefer Türk kontenjanı yiyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt