Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
15 m ne lan kolpanın önde gideni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumsuzluk kasmak niyetinde değilim, yanlış anlaşılmasın. Rıdvan konusunda tümüyle olumsuz da değilim; fiziken şaşırtıcı derecede bitik Angelino kadar aciz kalmayacağından eminim ama başka doğru dürüst talibi de yokken ille yarım sezon diye diretmesi soğutuyor. Acuna tam fit durumda değilken saçma olur, birilerinin üfürmesi olsa gerek veya yem...Yerli alınabilecek en iyi sol bek Rıdvan maalesef. Acuna işinin olacağını ben hala düşünmüyorum sakatlık olayı, hazır olmaması nedeniyle olmaz bence Berkay Yılmaz olabilir. Beklemek lazım 1 hafta içinde belli olacak zaten.
Rosier bize gelse farklı bir kariyeri olabilirdi
15 M assignon ve 8.5-10 numaradaki adam için beraber değil miydi haberde/söylentide?15m assignon yerine ozaman 1-2m senaya daha mantikli duruyor.
Kicinda hemorit bulmuşlar geri dönüyor şu anSağlık kontrolünde bi sıkıntı mı çıktı acaba ?
?????Sağlık kontrolünde bi sıkıntı mı çıktı acaba ?
Sağlık kontrolünde bi sıkıntı mı çıktı acaba ?
rennes son dönemde:15 M assignon ve 8.5-10 numaradaki adam için beraber değil miydi haberde/söylentide?
şimdi bir rennes çılgınlığı oluştuda - her şey zaten cukka trasnfer olsa rennes kupalara koşan takım olurdu. adres orası diye illa iyidir mantığı hep doğru değil - üretken kulüp profili çizsede.
bu şeye benzedi - zenginler köle tacirlerinden gladyatör satın alırlar eğitirler eder ya - Rennes o tacir gibi bakılmamalı