Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dybala 20 yaşında olsa bu para verilirde
Dybala'yı alacaksak Palermo'dan önce keşfedip almamız lazım ya da Palermo'da ilk geldiği zamanlarda bir noktaya kadar görür görmez yoksa sonrasında tren kaçıyor şimdi alsak zarardan başka bir şey getirmez Zaha'da bile en azından sadece maaşı var ama Dybala'da birde yüksek bonservis var

Ara transferdeki duruşumuzdan "Galatasarayda transfer bitmez" tarzı bir vibe alıyorum..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete menajer önerisi diye yazmıştı kendisi o yüzden alınacağını sanmıyorum hazır ve Boey yerine genç birini alırlar oraya. Assignon, Senaya, Gendrey bunlar mantıklı tercihler olur. Umarım bunlardan biri gelir. Gendrey iyi tercih olur.
Gendrey ile ayağımız alışsa da seneye de Kaba' yı getirsek Lecce' den...

Ligide düşünüp hem 10 hem 6-8 oynayan biri lazım. Bu essekbahceyle belki 3 kere oynayacağız. Kanatları Kerem barış yapariz. Bunları ezip gecmeliyiz

konuya ve tivittere refreshe kitlendim sürekli haber arıyorum yok yere, 3 4 güne kadra cacık olacağı yok nede olsa.

@Ahmet Kolap @Aras Şimşek @Emre Zeytinli @Furkan Korkmaz @Hasan Çam @Vasfi Vural Tırın Tırın Haber Ajansı'nın almış olduğu bilgilere göre Galatasaray Sacha Boey'in yerini sağ bek olan Kenny Lala ile dolduracak.Bu transfer hayırlı olsun..
images

Hoaydaaa parisi nerden cikti, kim bu herif
Benim çok beğendiğim bir genç sol bek, diğeer adaylardan daha pahalı olur ama Boey den gelen parayla 2 tane adam akıllı bek oyuncusu alıp yola devam etmekten yanayım

En azından Cedric Soares gibi Acuna gibi 32 yaşındaki bek oyuncularına gideceğimize genç potansiyelli bek oyuncularına gitmekten yanayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt