Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
tete için bir sene daha bekleyelim derim. hemen harcanması taraftarı değilim ( tabi anlık 10 m euro civarı teklif gelmezse )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tete için bir sene daha bekleyelim derim. hemen harcanması taraftarı değilim ( tabi anlık 10 m euro civarı teklif gelmezse )
Furkan abin manit yaptıktan sonra foruma mi uğruyor. Gece gündüz bu foruma emek verenler var onlardan biri açmalı. Benim önerim @Oral SeverFurkan ahbabım üstümüze transferleri yağdıracaktır
Yanındaki de Cassio LincolnEkli dosyayı görüntüle 232121
Formamızı giymiş ve izlediğimiz estetik duyguları doruğa çıkaran 3 oyuncudan biri
6m olmaz6m paket
1 haftada sitelere 500 tane haber girdirtip 11 çıkarıyorlar. Çingene pazarlığı yaptıkları belli.Sabah report
Çıkışta çantasını aramak lazım muz filan götürmesin.
yapma hocam tete gelsin de brezilyalı görsün……Yanındaki de Cassio Lincoln
Üstat sen şampiyon olacaklar demeye devam et. Tutan totemi bozmayalimfb birde ortasaha alacakmış
bunlar şampiyon olamaz be ali koç giderse bu mali yükün altından kimse kalkamaz gibi
en bktan topçunun bile inciği cinciği ile maliyeti 5 milyon
Takiliyorum reisyapma hocam tete gelsin de brezilyalı görsün……
yauv zaten şampiyon oldular bileÜstat sen şampiyon olacaklar demeye devam et. Tutan totemi bozmayalim
Üstat sen şampiyon olacaklar demeye devam et. Tutan totemi bozmayalim
her sene mali yük diyoruz - adamlar sattıklarından fazla harcıyor devamlı ... nasıl oluyorsa kırılamadılar o konudafb birde ortasaha alacakmış
bunlar şampiyon olamaz be ali koç giderse bu mali yükün altından kimse kalkamaz gibi
en bktan topçunun bile inciği cinciği ile maliyeti 5 milyon
Carole Angelinodan iyidi der çekilirim.Lan her fransa liginden topçuya boey muamelesi de yapmayın. Carole lar da var
Lincoln'ü görmüşken aklıma hep klibi gelir.
Şimdi direk her bir şeyi internet üzerinden öğreniyoruz eski heyecanlar farklıydı. Bir dönem yaz aylarında tonlarca alırdım.gstvde 7/24 dönerdi bu klip ne günlerdi