Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sac stili, ten rengi ve Boey'in yasi göz önünde bulundurularak olusturdugum sag bek oyuncu havuzu:

Guela Doue (2002 - Rennes)
Marvin Senaya (2001 - Straßburg)
Richie Sagrado (2004 - Leuven)
Valentin Gendrey (2000 - Lecce)
Thierry Correia (1999 - Valencia)
Tiago Santos (2002 - Lille)
Lorenz Assignon (2000 - Rennes)
Kiliann Sildillia (2002 - Freiburg)
Hemen hemen ayni parametrelere göre arastirmalarim sonucu sol bek oyuncu havuzu:

Jordy Makengo (2001 - Freiburg)
Archie Brown (2002 - Gent)
Bradley Locko (2002 - Brest)
Patrick Dorgu (2004 - Lecce)

@Umut Işık @Alper Altun

Torreira'nın yanına uymaz gibi o. Torreira'nın yanına Genao'dan Frendrup iyi olur.
4-2-3-1 sisteminde devam edilecekse, Torreira' nın yanına Kaba' dan daha çok yakıştırabildiğim bir futbolcu göremiyorum. Duruma göre önünde de arkasında da oynayabilir, hatta gerekirse Torreira' nın önünde iki 8,5 veya 10 numaradan biri rolünü bile üstlenebilir. Henüz kendisini tam ispatlayamamış olsa da çok beğendiğim bir oyuncu. Yazın defalarca yazdım; körü körüne isim peşinde koşmak yerine piyasaya biraz baksalar kolaylıkla transfer edilebilirdi. Limit-mimit hikaye; önce niyet lazım...

1945366_Galatasaray_SK.jpg

@Veli Baltacı @Umut Işık @Alper Altun

Kamada sezon başı olsaydı mantıklıydı ama şuan mental olarak iyi bir durumda değil bize ne gibi katkısı olacak

37 yaşında mertens gol olmasın diye 80’metre depar atıyor , bizim halilde banu alkanın havuz başında yürüdüğü gibi kaleye gidiyor gönderin kardeşim bu adamları suratsız suratsız oynayan adamları sevmiyorum..
Tete ayni sekilde, Mertens'in %10'u kadar mücadele etmedigini düsünüyorum. Halil ve Tete öylesine süre öldürüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt