Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm oynayan scout 31 tayfa doğru yıldız transferin nekadar önemli olduğunu hala anlayamadı. Onlara kalsa hagi ve popescu yaşlı yav deyip uefa kupasını alamamıştık. Gerçek futbolun fm oyunu ile aynı olmadığını anlayalım artık
Bütün takımı veteran 31 tayfa ile doldurmak da iyi değil

Fm oynayan scout 31 tayfa doğru yıldız transferin nekadar önemli olduğunu hala anlayamadı. Onlara kalsa hagi ve popescu yaşlı yav deyip uefa kupasını alamamıştık. Gerçek futbolun fm oyunu ile aynı olmadığını anlayalım artık

Kadroda yeteri kadar tecrübeli veya ilerlemis yasinda "Star" var.

Bütün takımı veteran 31 tayfa ile doldurmak da iyi değil
Zaten onu demiyorum. Kimsede genç oyuncu düşmanlığı mevcut değil ama bazılarında yıldız ve tecrübeli oyuncu düşmanlığı mevcut. Üç kuruşa transferler yapıp fm deki gibi sampiyon olabileceklerini hayal ediyorlar herhalde. icardi, hagi, popescu gibi adamlar seni başarıya taşıyabiliyor. Real madrid'de bile yaşlı kross modric benzema olmasa o şl şampiyonlukları gelmezdi

Zaten onu demiyorum. Kimsede genç oyuncu düşmanlığı mevcut değil ama bazılarında yıldız ve tecrübeli oyuncu düşmanlığı mevcut. Üç kuruşa transferler yapıp fm deki gibi sampiyon olabileceklerini hayal ediyorlar herhalde. icardi, hagi, popescu gibi adamlar seni başarıya taşıyabiliyor. Real madrid'de bile yaşlı kross modric benzema olmasa o şl şampiyonlukları gelmezdi
Biz r. Madrid değiliz ama.

Kadroda yeteri kadar tecrübeli veya ilerlemis yasinda "Star" var.
Ben takımın şuanki kadrosunun ihtiyacı olup olmamasından bahsetmedim. Genel bakış açısını söylüyorum. icardi ve mertens geldiğinde de bu yıldız oyuncu alerjisi mevcuttu. Bir takımın hepsi scout ve genç transfer olursa 2021deki gibi 13. oluruz anca

biz angelinoyu bile 1 aydır gönderemiyoruz demekki dombeleyi göndermeye çalışsak çok rahat şubat sonun bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt