Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salah dışındaki her bedeviye hayırAmine Gouiri leipzig ve leverkusen istemiş yani kötü oyuncu falan değil
aynı kanaatteyiz ağabeysn dursun başkanımızın istediği takdirde alamayacağı 1 oyuncu düşünememekteyim
Nasıl topçu ağabeyOhaaa Amine Gouiri mi, yalandır inanmayın
Müthiş Müthiş amaNasıl topçu ağabey
Amine Gouiri leipzig ve leverkusen istemiş yani kötü oyuncu falan değil
Katılmıyorum. Her türlü iyi potensiyel doğru paralara doğru yaşlarda denenebilirSalah dışındaki her bedeviye hayır
Ziyech gibi yaniMüthiş Müthiş ama
Aması var işte.
Kafayı sahaya verirse sadece, ligde durduramazlar
Öyle bakarsan mikau da hiçbir şey yapamamış yedek28 milyona gitmiş bir halt yiyememis maximum 15 falan verirler .. Biz olsak muhtemelen 35-40 arasına zorlardik malum takımında tutunamayan adamlara karşı zaafimiz varm.
Çok bu paralar. Bence max (2*3)*3+2 son teklif olmalıdırBokunu çıkardılar artık iyi ben de yazayım
Son teklif 100/2 - 35+6+2+2
Yav sen 30 yaş üstü oyuncu alırsan nereden alırsan al salar. Adamı hiç izlemedim belki içinden salah çıkacak futbolcu ırkçılığı nereden çıkıyor acaba
Ziyech kafayı sahaya verse nolur.Ziyech gibi yani
Ziyeş bambaşka bir kasa ya, gol atınca sevinmeyen topçu mu olurGol atınca seviniyor mu yoksa ziyech gibi somurtan bi tarzı mı var